Persoonlijke aandacht, goede producten, en snele levering! Ik ben dik tevreden!!

prima producten en correcte levering

spullen waren goed verpakt en sneller geleverd dan ik in eerste instantie had doorgekregen.

Nette service snel geleverd en via app ook snel contact

Nette service snel geleverd en via app ook snel contact

Fijne producten, correct en tijdig verzonden.

Snelle levering mooie web site kortom

Ik ben er blij mee

Fantastisch!

Ruime keuze en snel geleverd. Ik kom zeker terug!

Goede producten naar prijzig

Alle producten zijn goed, handig en lekker. Maar alles is aan de prijzige kant!

Goede en snelle service!

De bestelling wordt snel opgestuurd en de producten zijn prima! Bij vragen wordt snel gereageerd. Topservice! Zelfs op zondag!

Snel geleverd en netjes verpakt.

De site is overzichtelijk en geeft goede informatie.

Snelle levering en perfect verzorgd.

De bestelde producten werden super snel geleverd en de artikelen zagen er precies zo uit als op de website en waren keurig verzorgd.

Its good

Its very good. Everything was great

Snelle levering, gebruiksvriendelijke website en eerlijke producten

Door een recept op de website Lowcarbchef.nl, vanilla blauwe bessen muffins, kwam ik voor een aantal ingrediënten uit op de website van Lowcarbcenter uit. De bestelling ging erg soepel en de volgende dag had ik alle producten in huis en kon ik gaan bakken.

Duidelijke site en snelle levering!

Prima, voor herhaling vatbaar.

Hele fijne site met super goede recepten

Hele fijne site met makkelijke en vooral duidelijke recepten. Ik ben echt een fan

Snel

Bestelling snel geleverd. Altijd alles tip top in orde.

Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Seintje gekregen dat er iets niet in voorraad was dus dat er wat vertraging was En toch de dag erna in huis!

Snelle nette levering met persoonlijke boodschap

Mijn bestelling werd snel en compleet geleverd. Ik had wat verschillende producten gekocht om eens wat uit te proberen ik ben zeer te spreken over het assortiment en de snelle levering.

Alles netjes ontvangen

Bedankt voor de goede afhandeling van mijn bestelling. Super bedankt.

Fantastische producten en razendsnelle en zorgvuldige levering.

Wat een mooie producten. Zo denk je dat je bijna niks lekkers meer eten mag, zo heb je keuze te over. Super fijn. Verder razendsnelle levering en alles zorgvuldig verpakt zonder verspilling van verpakkingsmateriaal. In één woord; top!!

Snelle bezorging

Snelle bezorging Vriendelijk geholpen

Zeer snel en goed

Zeer snelle levering en goede service. Erg leuk, het handgeschreven kaartje!

Topservice

Prima service - Prima website

Nvt

Perfecte levering perfecte smaken

Eerste bestelling perfect en smaakt geweldig ook op lowcarbchef geweldige recepten. Erg blij mee

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!