Bestelling werd snel geleverd, met een attent bedankkaartje.

Mooie producten en snelle levering!

Eerste zin zegt genoeg!

Goede produkten, duidelijke beschrijving, snelle levering

Bevalt prima

Mooie producten

Zeer snelle levering. Voor het eerst besteld bij Lowcarbcenter.nl en dat is goed bevallen. Ik ga er zeker vaker bestellen.

In vindt dat het goed is gedaan.

tot op heden keurig

Heel vlotte afhandeling, super

Had al eens eerder spullen besteld, dat ging ook prima. Nu zag ik de aanbiedingen en dacht dat is het proberen waard. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Super, dank jullie wel.

Prima producten

Prima levering en prima producten. Mensen met diabetes of glucose intolerantie die een koolhydraatarm dieet volgen, kunnen hier ideeën opdoen. Ook wanneer je net met je dieet bent gestart kun je hier inspiratie opdoen en dingen uitproberen.

Snelle nette service

Bestelling werd snel verstuurd. Mooi verpakt zodat er niks met de producten kon gebeuren.

Keurig verpakt, snel bezorgd met een persoonlijke, handgeschreven boodschap.

Onze eerste bestelling en zeker niet de laatste.

Goede en snelle levering

Mijn pakket is heel snel geleverd en zag er netjes uit.

Producten van uitstekende kwaliteit zeer snel geleverd Top +++

Ik heb het product nog niet gebruikt

Het verzenden van het product was zeer snel en netjes .

Check wat je krijgt

De bestelling en de verzorging liepen soepel af. Op de website zag ik organic kokosrasp van 200 gram, en onder andere spullen bestelde ik er een van. Ik gebruik het voor allerlei gerechten en aarzelde even of ik niet gelijk meer pakken zou bestellen. Dit was het eerste keer bij Lowcarbcenter, dus ik heb het toch niet gedaan. De kokosrasp dat is geleverd is van 150 gram.

Mijn pakketje was wat later geleverd, maar dat lag aan PostNL.

Zeer snelle levering en super producten.

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit en super klantvriendelijke service. Het gepersonaliseerde kaartje maakte het geheel af.

Goeie artikelen die prima passen binnen een koolhydraatarm dieet. Zeer snelle levering

Very good

I have ordered some products. They were delivered as described. No fuss.

Correct

Correcte afhandeling maar verzendingskosten vrij duur

Mooie website, producten zijn snel te vinden. Levering was prima. En er zat een persoonlijk kaartje bij :)

Snelle levering en leuke recepten

Aan de dure kant, maar dat zijn veel van dit soort producten. Verder goede kwaliteit, vond t leuk om andere producten uit te proberen. Veel van de recepten die op deze site staan zijn leuk om te maken! Bedankt!

Mooi assortiment, snel en goedkoop verzonden

Groot assortiment. Spullen waren binnen een paar dagen binnen. Goed verpakt met recyclebaar papier. Verzendkosten ook niet duur. Leuk persoonlijk kaartje er bij

toegankelijk en fijne recepten

toegankelijk en fijne recepten

Fijne, mooie en vooral lekker recepten op de site, zeker als je net begint met koolhydraat arme recepten. Wat besteld via de site snel en keurige geregeld. TOP!!

Zeer goede beschrijvingen bij de producten , en snelle verzending

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!