De producten zijn verpakt in papier natuur vriendelijk Tevens een kaart met een persoonlijke groet Ik kan nog niets vermelden over de producten Die ik gekocht heb. Zijn nog niet in gebruik.

Uitstekende levering

Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd. Voldoet aan de verwachting.

Snelle levering en prima product

Was benieuwd naar de smaak en structuur, maar was verbaasd in de positieve zin

Zeer overzichtelijke website, vlotte bestelling en levering

Ik ben via de website van low-carb chef bij low-carb enter terechtgekomen. Je kan zeer gemakkelijk voor koolhydraatarme ingrediënten kiezen de website is zeer overzichtelijke en het bestellen en de levering verliepen bijzonder vlot. Ook het persoonlijke kaartje bij de levering was aan aangename verrassing en getuigt van een persoonlijke aanpak.

Super produkten

De lowcarb produkten zijn smakelijk wat maakt dat je veel variatie hebt

Bestellen was eenvoudig, de spullen zijn snel geleverd. Het handgeschreven kaartje erbij maakte de shop ervaring compleet.

Ik vind deze webwinkel gewoon in 1 woord, SUPER goed.

Men heeft alles prima voor elkaar, prettige afhandeling van vragen. Snelle levering. Ik zou zeggen, ga vooral zo door.

Het beste ooit

Lekker producten, als wil je aanvallen zeker moet je dit hebben. Zeer aanraden!

Goede klantenservice, producten moet ik nog uitproberen.

Snelle klachtenafhandeling en een snelle oplossing. Klantvriendelijk.

Zeer correcte en snelle levering!

Besteld, en 2 dagen later al in huis. Alles zorgvuldig verpakt en een handgeschreven kaartje. Dat voelt toch anders, fijner !

Goede producten en snelle levering

Super ideaal en heerlijk!

Zooo fijn dat er van die heerlijke goed verantwoorde alternatieven zijn van producten die zoveel kwaads aan je lichaam doen! Helemaal top! De BBQ saus smaakt net zo heerlijk als de 'foute' versie, en die Keto-bar....hmmmm..... Hazelnootpasta zo heerlijk dat ik moet oppassen niet de hele pot ineens leeg te smeren...jammer dat het een klein potje is :) En ideaal die brood-en cakemixen, zo handig, gewoon water toevoegen, kneden en na een uurtje de oven in, hoe makkelijker kan het, duimpje-up!!

Snelle en correcte levering en voldoende keus. Jammer dat je voor minimaal € 60 moet bestellen om geen leveringskosten te krijgen. Wanneer je een 1-persoonshuishouden bestiert met een minimum inkomen en verplicht dieet moet houden is dit niet leuk.

Handige Website en supersnelle bezorging

Bestelling gedaan, volgende dag in huis, keurig verpakt!

prima service

Goed aanbod, duidelijke beschrijvingen, correcte levering Faire prijs.

Dit ben ik niet gewend, supersnelle levering!!

Ik had mijn bestelling meteen de volgende dag al in huis! Top service en goede prijzen!

Probleempje bij PostNL netjes opgelost!

Mijn pakketje verdween van de radar door een probleem bij PostNL. Heb toen LowCarbCenter daar over gemaild. Kreeg een super snelle reactie, en ze hebben vervolgens een nieuw pakket opgestuurd. Die kwam de dag er na binnen! Top geregeld.

Zeer snelle levering.

Eerste bestelling. Snelle levering. Attente mail mbt smelten van producten. En vooral: heerlijke producten!

Goed en persoonlijk.

Goede ervaring, nog nooit meegemaakt dat er bij de producten een briefje zat waar op stond dat ik er van moest genieten en de groeten van de verzender. Dit briefje was met een pen geschreven en was ook echt aan mijn naam gericht. Vond dit zeer netjes!

Prima en vlotte levering.

Het zou ook helpen als jullie recepten zouden hebben??

Snelle levering en omdat het warm was, hittegolf, een check of ik het misschien niet op een later moment wilde ontvangen als het minder warm was. Dat vind ik attent. Voor mijn bestelling niet echt relevant omdat ik toch geen chocola had besteld.

Snelle levering en ook persoonlijk contact omdat vanwege de warmte producten mogelijk zouden smelten. Er wordt goed meegedacht.

Snel service

De bestelling werd snel geleverd met daarbij een persoonlijke boodschap,echt heel attent.

Goeie eerste ervaring

Overzichtelijke online shop Duidelijke communicatie. Vrij volledig aanbod qua producten. Goeie prijzen in vergelijking met andere bedrijven. Snelle levering, zelfs ondanks Covid-19

zeer snelle service en grote keuze

geen commentaar op correcte en snelle levering en zeer uitgebreid aanbod. Ook de zeer vele recepten zijn superhandig om afwisseling in het diëet te brengen.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!