Goede producten en snelle service.

goede producten en snelle levering.

Zeer goede service.Top produkten

Super snelle service, had net voor 15 uur besteld en had het de volgende ochtend in huis Super !

Super snelle service, had net voor 15 uur besteld en had het de volgende ochtend in huis !

Super lekker

De gerechten op lowcarbchef zijn super heerlijk, dan konden bepaalde ingrediënten niet ontbreken.

een verademing

Fantastische site met normale ingredienten en recepten, gewoon lekker eten wat de pot schaft ipv nouvelle quisine. Heel duidelijk opgezet en mijn bestelling was er ook de volgende dag, netjes ingepakt met een handgeschreven kaartje. Goed gevoel erbij. Is nu 1 van mijn favourieten

Bijzonder klantvriendelijk geholpen

Zie boven

Snel in huis. Ga hier meer bestellen

Goede service veel keus

Veel keus qua producten en goede service

Goede berichtgeving omtrent verlate levering, kwalitatief goede producten!

Hele goede nette perfecte service

Mijn bestelde produkten werden niet bezorgt, ik werd elke dag op de hoogte gehouden door lowcarbcenter zelf, die staan goed in contact met bezorgdienst.

Super goed

De bestelling werd snel geleverd met daarbij een persoonlijke boodschap. Dat was zeer attent. Ik ga zeker weer bij hen bestellen

Duidelijk en zeer snelle levering

Very good customer service and good quality

We're happy with our order and experience with Lowcarbcenter.nl. Strongly recommended.

Geweldige service

Ik had een aantal dingen besteld en wachtte de bestelling dus af. Jammer genoeg ging er iets mis bij de post MAAR ik kreeg ELKE dag een update van de Lowcarbcenter en dat stel ik zeer op prijs, ik hoefde er niet zelf elke keer achteraan dat werd voor mij gedaan. Geweldige service, echt uitzonderlijk! De producten waren ook precies wat ik er van had verwacht. Bedankt! Dit was voor herhaling vatbaar, absoluut!

Goede levering

producten waren netjes verpakt duurde wel lang voordat ik het kreeg en kreeg al een paar dagen via de post nl app van pakje komt vandaag en later stond er weer komt morgen maar dat kan ook door post nl komen in de corona tijd de chocola was zelfs niet eens gesmolten met deze hitte ben zeer tevreden

laag in koolhydraten goed in prijs

Kokosmeel, amandelmeel, sukrin gold en syrup besteld. De prijzen hier zijn veruit de goedkoopste en het aantal koolhydraten de laagste. Ik koos voor het merk steviala en sukrin. Beide geven kwaliteit produkten waarmee ik mijn KHD beperkte levensstijl makkelijker mee kan volhouden zonder al teveel te moeten laten. In combinatie met de lekkere recepten van lowcarbchef zijn we nu al 13 kilo kwijt in 12 weken.

Ondanks dat het bij post nl verkeerd ging hebben jullie alles eraan gedaan. Er achteraan gebeld en ons op de hoogte gebracht. Wij gaan zeker nog wat weer bestellen.

mooi productengamma, goede klantenservice

voldoende keuze uit lowcarb en suikervrije producten,

Uitstekende klantenservice!

Tevreden

Tot nu toe tevreden alleen heb ik mijn spullen nog niet dus kan nog niet alles beoordelen. Deze mail is iets te snel

Vlotte levering en attent

In deze digitale wereld was de levering met een persoonlijk geschreven verassrnd. Dat noem ik persoonlijk en attent!

Nette en snelle bezorging

Prima bezorging. Product als verwacht

super snel en netjes ontvangen

Netjes en snel ontvangen. De producten zijn goed te eten.

Goede producten en snelle levering. Leuk dat er een extraatje bij zat, dank je wel!

Snelle levering en veel keuze Ook heel leuk het persoonlijke kaartje bij de bestelling

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!