Zeer tevreden over de producten

Producten zijn lekker en snel geleverd..

Prima producten - leverning kan sneller

Vooral de low carb producten zijn top - alleen de levering zou iets sneller kunnen.

Alles supersnel bezorgd

Snelle levering van goede producten

Afspraken rondom levering kloppen met de verwachtingen.

Lekker

Normaal heb ik een anders merk maar deze proeft hetzelfde en is de helft goedkoper ! Voor mij de reden om het hier te bestellen !!

Goede en snelle levering en netjes verpakt

Perfecte service. Top

Super bedrijf

Snelle verzending, en de producten helemaal top.👍

Ruime keuze

Ruime keuze in producten van verschillende merken Snelle levering, alles loopt zoals het hoort Super tevreden!

Prima en snel

Prima service en snel geleverd. Inderdaad als je wat vergeet aan te geven als je boven de 50 euro besteld dan kunnen ze best zelf wat toevoegen...

Top !!

Goede en snelle service, als tip wil ik meegeven dat als je voor meer dan € 50,00 besteld een presentje op zijn plaats is als de klant per abuis niets kiest. In heb een bestelling gedaan voor meer dan € 50,00 maar ben vergeten het gratis cadeautje te bestellen.

Great service

Grate service and good quality of products

Groot assortiment en snelle levering

Ruime keuze uit verschillende khd arme producten. Makkelijke website, alles snel te vinden. Snelle levering. Lekkere producten.

Vlotte afhandeling en verwerking👍🏼

Producten zijn goed bevallen, echt een aanrader.

Prima, niks mis mee!

Voor het eerst bestelling geplaatst, en meteen een brood gebakken. Heerlijk koolhydraat arm brood. Prima op smaak!

Pluspunten

Veel producten. Snelle levering.

Af en toe problemen met de website inloggen gaat vaak lastig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering

Voorraad niet voldoende

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering. Fijne producten en leuk dat er een attentie bij zat. Jammer dat mijn favoriete producten niet op voorraad waren.

De voorraad.

geen

Pluspunten

Snelle levering!, Netjes verpakt. Goede producten

Sommige artikelen zijn prijzig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb slechts eenmaal een bestelling gedaan maar ga zeker vaker bestellen. De uitleg bij de producten is duidelijk en er is een zeer snelle levering!

Pluspunten

Goede producten, heb er 2 geproefd

Pluspunten

Ik bestel KH arme producten. Als cadeautje zit er een reep van de Bron bij [chocolade wafel]. Heel aardig op zich, maar er zitten 17 GR netto koolhydraten in zo’n reep. De vuilnisbak was er blij mee ;-(( Dan liever niks erbij of iets waar echt nauwelijks koolhydraten in zitten.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!