Pluspunten

Snelle levering en correcte afhandeling

Pluspunten

Wide variety of products, very good communication with Quint, super happy they could send it to Spain within 1 week. And got a little present with my order! What else could you ask for?! Very happy with everything.

The only thing I can think of is that since I ordered the lasagna, due to transport it arrived quite broken, I would suggest to protect that item better to avoid damages. The rest was very well packed, the jam(which is the most important item to arrive safe) was well protected and arrived in perfect condition.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede spullen, overzichtelijke webshop. Veel keuze.

Lange levering en je kunt niet zoeken op koolhydraten, dat is soms makkelijker dan de producten op alfabet zoeken.

Pluspunten

Snelle levering. Goede voorraad.

Nog niet

Pluspunten

Snelle levering, prima artikelen, genoeg keuze

Iets lagere verzendkosten de artikelen zijn al niet goedkoop.

Pluspunten

Snelle levering! Aardig berichtje handgeschreven op pakbon, leuk!

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede communicatie met e-mails, producten nog niet meteen gebruikt, maar lijken prima! Voor herhaling vatbaar!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De producten waren snel geleverd.

Ik was niet onder de indruk van de tagliatelle, te droog. Misschien een andere optie? De rijst vond ik wel te eten in een nasi. Ga kijken naar andere producten, misschien een ander merk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment met goede artikelen

De levering die ik heb gedaan kwam niet overeen met de bestelling, noodles ipv macaroni en een pakje lijnzaad brood te weinig , de bestellijst was wel afgevinkt, een pakje lijnzaad brood is aangeleverd maar de bestelde macaroni heb ik nooit ontvangen

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bezorgd wat je besteld

Duidelijlheid over bezorgtijden en verzending. Minimale bedrag voor verzending verwijderen

Pluspunten

Eerste bestelling bij een webshop is altijd spannend. Ik had ervoor gekozen het pakketje af te halen op een PostNL punt en toen ik dat deed bleek ik maar de helft van mijn bestelling gekregen te hebben. Echter, dat had het bedrijf zelf al meteen opgemerkt, mij daarover gemaild en het andere deel van de bestelling naar me toe gestuurd. Foutje maken is menselijk, super snel opgeslost, alles goedgekomen. Betrouwbaar, snel, efficiënt bedrijf!

Pluspunten

Snelle levering van de bestelling. De recepten zijn lekker.

Pluspunten

Super producten! Zeer snelle levering

Ga zo door :)

Pluspunten

heldere communicatie, snelle levering

Pluspunten

Ik heb geen negatieve punten. Alleen maar positief

Nvt

Pluspunten

Snel geleverd, producten zien er goed uit.

Pluspunten

Snelle service, goed product

Pluspunten

Bestelling is keurig bezorgd en inhoud voldeed aan verwachtingen. Aanbod is prima.

Snelheid van levering is niet meer geheel van deze tijd (5 dagen). De expediteur liet hier een steekje vallen.

Pluspunten

keuze genoeg, duidelijke uitleg over de produkten en snel in huis. Ik ga meer bestellen

Pluspunten

duidelijke site snel geleverd

Pluspunten

Supersnelle levering en goede producten!

Pluspunten

Nette leverans, super produkten, erg tevreden!

Leveranstijden waren me een beetje onduidelijk, maar ik werd goed geholpen via hun FB pagina!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!