Pluspunten

Vond het zo netjes dat het pakket 1 dag eerder geleverd werd!

Pluspunten

Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en super snel geleverd. Acceptabele verzendkosten en alles verpakt in recycelbaar materiaal. dat laatste vind ik ook heel wat waard.

Pluspunten

Super producten. En een super snelle levering.

Pluspunten

heldere website gunstig geprijsd

Pluspunten

Prima service, snelle levering

Pluspunten

De volgende dag al geleverd bij postNL servicepunt. Netjes verpakt en met een extra gratis chocoreepje.

Pluspunten

Goede producten, snel bezorgd, alles netjes volgens afspraak

Jammer dat niet alle producten voorradig zijn, dus nu moet ik wanneer dit product er weer is, opnieuw verzendkosten betalen :(

Pluspunten

Na bestelling snelle levering. Overzichtelijke site. Klant vriendelijk

Bij de laatste bestelling kon ik niet de hoeveelheid product krijgen als wat ik graag had gehad omdat het niet leverbaar was. Toch moest ik de volle prijs betalen en kon door het niet leverbaar zijn niet profiteren van de korting.

Pluspunten

snelle levering, goed verpakt

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Alles werd bezorgd zoals jullie beloofden

Pluspunten

Supersnelle levering en goede producten. Niet gedacht dat het zo snel in huis zou zijn.

geen

Pluspunten

Snelle levering Leuk briefje erbij.

Website is op de mobiel lastig te bekijken. Ik kon moeilijk vinden hoeveel koolhydraten een product bevat.

Pluspunten

Snelle levering,prima website een produkten nog lang houdbaar.goed assortiment

Pluspunten

Snelle levering heldere uitleg over de producten op de site

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling en daarmee producten volgende dag in huis. Ruime assortiment, een van de weinige binnen Nederland.

Het zou helemaal top zijn, wanneer het minimumbedrag voor gratis bezorging verlaagd kan worden.

Pluspunten

Bijzonder vlotte afhandeling van bestelling en leuk een handgeschreven bedankje op de factuur!

Geen!

Pluspunten

Snelle reactie nadat ik een vraag via mail had gesteld, levering was net als eerder weer prima in orde. Fijn dat je een afleverpunt kunt aangeven om je bestelling op te halen. Ik ga hier zeker weer bestellen !!

Pluspunten

Alles is goed verlopen, alle producten zoals besteld op tijd geleverd. Veel keus! Leuke persoonlijke boodschap.

Er staat bij dat je altijd "cadeaus" ontvangt. Bij een bestelling van 75 euro vind ik dan 1 koekje een beetje schaars.

Pluspunten

Heldere website

Betere voorraadbeheer kookboeken zijn beide uitverkocht.

Pluspunten

Super! Altijd correct en snel bediend. Pakje even zoek en meteen actie ondernomen tot het gevonden werd. Bedankt!

Pluspunten

Veel producten beschikbaar die passen in een koolhydraatarme leefstijl en ook nog eens leuk geprijsd. Snel thuis geleverd.

Geen.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!