Goede producten

Op tijd bezorgd zakje van kokosmeel lekte helaas, kan gebeuren.

Artikel besteld, was snel verzonden en in huis. Niks op aan te merken dus. *thumbs up*

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Eerste keer besteld. Goede producten, netjes verpakt, snel geleverd. Prima!

Goedemorgen producten, snelle levering.

Producten zijn goed

Goede info, snelle levering, goede producten.

Het kookboek is echt fantastisch! De aangeschafte producten zijn snel geleverd. #lowcarblifestyle #goals #fab@60! #6pack #healtylifestyle

Niks op aan te merken!

Goede ervaring

Bestelling was snel geplaatst, was op voorraad, snel geleverd, juiste producten, dus ik ben erg tevreden.

Prima producten, levering probleemloos

Productassortiment is uitstekend. De levering van bestelde producten verliep snel en probleemloos.

Tijdig en correct geleverd

Prima webshop

Mooie producten en snelle levering

perfect

snelle levering, goede producten

Keurig verpakt en optijd bezorgt

De bestelde producten komen altijd goed verpakt aan op het gewenste adres.

Prima produkten.

Lekkere producten en heel netjes verzorgd verpakt en afgeleverd.

Vraag snel beantwoord, bestelling makkelijk geplaatst en supersnel geleverd. Prima!

Goede producten en snelle levering

Ruime keus en goede prijzen. Gevonden wat ik zocht. Goed geholpen, want was iets vergeten en kon zonder probleem toegevoegd worden aan mij bestelling.

Producten zijn super lekker en ruime keuze als je met suiker zit. Echt top

goed product

Blij met mijn produkt en de levering was prima. Nooit naar mijn adres maar naar pick up punt. Dat bevalt mij prims

Snel besteld en geleverd

Een prima product, niet duur en snel geleverd

Zeer blij met de produkten

Erg veel keuze aan producten. Ik ben vooral fan van de eiwitrepen. De koekjes voor tussendoor zijn ook erg gemakkelijk. Het brood moet ik nog eens uitproberen. Ik neem deze producten om mijn suikerniveau op peil te houden zonder de grote schommelingen. Ik heb namelijk reactieve hypoglycemie. Tot nu toe heel tevreden, ik plaats zeker nog een bestelling in de toekomst.

Supersnel verzonden

Ik ben zeer tevreden. Alles goed verpakt en supersnel heb je alles in huis. Zelfs tot in België.

Fijne website, snel besteld en razendsnel geleverd

Fijne website, snel besteld en razendsnel geleverd

Heel snel en netjes geleverd

Mijn eerste KHA bakspullen besteld. Brood en cake. Allebei makkelijk te maken en lekker. Brood aftoppen met roomkaas, sla en kip. Cake met aardbei of mascarpone. Heb alles per snee ingevroren. Prima!!

Dank jullie wel voor de snelle en goede levering van mijn pakket

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!