Prima en een snellen levering

Alles heel netjes verpakt en goed geleverd!

Snel besteld en de volgende dag al in huis.

Top ervaring. Snel geleverd, goede kwaliteit

Netjes verpakt en op tijd ontvangen

Netjes verpakt en op tijd ontvangen

Snelle levering netjes verpakt

Dubbel gevoel……

Prima product die tortilla wraps. Maar de bezorging via de DHL was weer waardeloos. Het houdt mij wel tegen om weer iets te bestellen. Ik ben een fan van Low Carb en heb het kookboek ook. Misschien nog eens via een ophaalpunt proberen.

Lekker. Snelle verzending

Kwalieit en verzending helemaal goed

Prima producten en snelle verzending

Chocolade gesmolten

De chocolade was gesmolten. Ik heb de voorwaarde gelezen. Maar het was duidelijk boven de 24° Jammer

Even tegenslag

Nadat er iets mis ging met de eerste zending werd het goed opgelost. De zending kwam na de klacht, de 2e keer snel binnen 1.1/2 dag

Precies de juiste benodigdheden voor koolhydraatarm

Zie boven

lekker brood, lekkere korst

gemakkelijk te maken zonder keukenmachine. aanrader

Fantastische producten en geweldige service

Bij Lowcarbcenter heb ik eerst Erytritol en daarna het kookboek besteld. De verzending was keurig en supersnel. Ik ben meteen recepten uit het kookboek gaan bereiden. Wat een geweldig inspirerend boek. Ik ben erg blij met de tips en ideeën!

Producten van goede kwaliteit. Super lekker

goede kwaliteit, lekker en gezond

Snel en goed!

Duidelijke site , Snel geleverd Goede kwaliteit

Leuke variatie van voedingsmiddelen

Aangenaam verrast

Snel

Zeer snelle levering en fijne producten

Alles is lekker!!!!!

Goede bezorging

Superfijn

Ik heb erythritol besteld, ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de snelheid van het verzenden van het pakket. Bedankt

Perfecte afhandeling

Van DHL een email ontvangen, pakketje bij DHL service punt opgehaald.

Snel en gewoon goed

Goede prijs voor producten heeft me hier doen bestellen. Goede ervaring: dat ga ik vaker doen!

Ruime keuze, snelle levering

Ik heb voor het eerst een bestelling geplaatst. De bestelling was makkelijk te plaatsen en alles is snel geleverd. Sommige producten was ik al mee bekend, sommige waren nieuw. Wat ik tot nu toe heb geprobeerd, voldoet zeker aan de verwachting.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!