Goed hoor

Koolhydraatarm broodmeel besteld. Netjes op tijd geleverd. Inmiddels het eerste broodje mee gebakken. Lekker brood !

De spullen werden snel geleverd en zaten keurig verpakt.

Heerlijk vullend brood.

Het brood is super. Lekker, vullend en het belangrijkste ,mijn suiker blijft lekker laag!!!! Smaak is ook goed.

Lowcarb zelf oké

De verzending was niet via PostNL maar DHL en we hebben daar geen goede ervaring mee opgedaan. Ze zouden t afgeven of voor de deur zetten (7 Hoog met lift) maar ‘ dat was niet gelukt’. Daarna drie dagen dat t bij een punt zou worden afgegeven, dat is drie gewijzigd en op dag vier werd t alsnog bezorgd. Niet te volgen

Snelle nette levering

Binnen twee dagen had ik m’n bestelling in huis. Mooi verpakt, erg netjes.

Behalve snelle levering waren de crackers goed verpakt waardoor alles heelhuids is aangekomen.

niets op aan te merken, vlotte correcte levering

niets op aan te merken, vlotte correcte levering

Snel en prima

Snel goed prima site

Love the products

I bought a couple of different products and I've been trying them for a week. I love them and it's a lot easier to make my diet work with them

Lekker brood en andere dingen

Snelle en complete levering

Ik had ‘s avonds besteld en de volgende dag kwam alles al aan, nerjes verpakt en compleet.

Snel en netjes geleverd

Glazen potjes, goed verpakt...netjes en heel aangekomen... Heerlijke kruidenmixen...

Eenvoudige bestelling, snelle levering

Fijne overzichtelijke site en alles snel geleverd. Goede kwaliteit.

Prima,

snel en netjes verpakt

Goed gelopen

Ruime sortering aan geweldige producten.

Het was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Ik vind het aanbod aan producten geweldig. De service is uitstekend evenals de snelle verzending.

Goed en snel

Het bestelproces was gemakkelijk. De opdracht was heel snel uitgevoerd. De bestelling was binnen 24 uur bij het DHL-service point op te halen. De verpakking was goed maar zou iets beter kunnen.

Alles op tijd geleverd en fijne producten

Snel

Het pakketje was binnen twee dagen binnen .

Prima producten

De producten zijn van goede kwaliteit.

Smakelijk en gezond

Zie boven

Prima geleverd. Zou er weer bestellen

Goede produjten, snelle levering

Heel tevreden, produkten zijn top. Communicatie over levering ook prima. Ik ga hier zeker vaker bestellen

Ruime keuze en de bestelling was de andere dag al in huis.

Correct en snel gelleverd

Na 2 dagen kon ik genieten van de producten

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!