Perfect!

Everything arrived more soon that I expect.

Kwaliteit en goede verzending.

Overzichtelijke website, snelle levering en kwaliteit van producten.

Netjes en snel geleverd.

Voor de eerste keer besteld. Gekozen voor Klarna achteraf betalen. Ook omdat ik natuurlijk niet wist hoe en hoe snel er geleverd werd. Volgende keer gewoon meteen betalen, dat scheelt die extra klarna kosten er bovenop.

vlotte service

Goed verpakt, snelle levering

De bestelling was er lekker snel en de producten zijn van zeer goede kwaliteit!

Ik had keto broodmix en pindakaas zonder suiker besteld bij Lowcarbcenter. Intussen heb ik het brood gebakken en lekker besmeerd met de pindakaas. Heerlijk! Het brood is lekker stevig van structuur en met de pindakaas er op echt een lekkernij! Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker nog wel een keer bestellen.

fantastisch

vandaag besteld morgen in huis!

Snelle levering, keurig verpakt.

Goede producten als aanvulling op mijn koolhydraatbeperkte levenswijze.

Goed en snel geleverd

Bestelling netjes ingepakt en was snel gelevert

Duidelijke website - correcte levering

Goeie en snelle service.

Bestelling geplaatst. Was netjes verpakt en snel verzonden.

Broodbakmix is erg goed, wel een eitje erbij gedaan.

Netjes op tijd bezorgd.

Bestelling compleet en op de afgesproken tijd bezorgd. Prima

Een heerlijke chocolade verrassing

Bestelling was er snel. De koekjes zijn heerlijk van smaak en netjes ingepakt. Ik ga zeker voor een tweede x bestellen !

Bestelling niet ontvangen

Na 6 dagen mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestelling werd snel verzonden en de service was in orde

Uitstekende service en producten!

Het is fijn shoppen op de website. Veel keuze en makkelijk navigeren. De bestelling kwam keurig verpakt aan. Nu kan ik genieten van alle nieuwe koolhydraatarme lekkernijen!

Snelle levering, goede producten

Tevreden over de spullen die geleverd zijn.

Top, actie reactie.

Ik bestel niet vaak. Maar als ik wel bestel ben ik altijd prettig verrast inzake de vlugge en correcte levering.

Snel in huis , erg tevreden

De spullen en de verpakking zijn prima

De bestelling was prima,… alleen kan je postnl niet vertrouwen. Je krijgt via de mail info wanneer t bezorgt wordt….maar dat wordt steeds ververst en de datum en tijd verschuift regelmatig. De bedoeling van een levertijd is dat je kunt plannen en daarvoor thuis bent…… ik blijf voor postnl in ieder geval niet thuis,…omdat je er niet op kunt. Vertrouwen.

Top.

De oudste zoon is heel tevreden van de producten.De koekjes en de chips vind hij ook lekker.We gaan zeker ook de pizzabodems nog bestellen want die vindt hij ook heerlijk.

Smakelijk

Ik eet koolhydraatarm en soms is het nodig dat ik even snel een maaltijd in elkaar moet draaien of een verantwoord tussendoortje wil. Met de producten van lowcarb Center is dit mogelijk en op zeer smakelijke wijze! Fijn dat het er is. Ik kan het van harte aanbevelen!

Uitgebreid assortiment, snel geleverd

De keuze is reuze! Snel geleverd en netjes verpakt.

Ik heb niet het juiste product gekregen.

Ik had gezocht naar een mix voor broodbakmachine. Ik krijg een mix voor in de oven. Dat is jammer want dat duurt langer.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!