Netjes en snelle levering

De levering was snel. En alles was netjes ingepakt.

De producten zijn aangenaam van smaak.

Ik was erg sceptisch, maar het is prima te eten.

goed broodje

lekker brood enkel wat harde korst maar ik ga ze eens prberen bakken op een andere manier,wie weet. alles netjes geleverd

De bestelling ging makkelijk en de bezorging was snel :)

De bestelling ging makkelijk, site was overzichtelijk en de bezorging was snel. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat het toch redelijk duur is.

Perfect. Hele gezin vind het lekker!

Vanwege 2 diabetes type 1 gevallen in ons gezin, wat op de kh-inname gaan letten. Beste kh-arme brood volgens het hele gezin.

Het is mijn eerste keer. Assortiment is duidelijk, levering snel.

Het is mijn eerste keer dat ik meel koop voor een nieuwe broodbakmachine. Ik heb nu 3 broden gemaakt, warvan er één niet goed gerezen was. Gek, de eendjes lustten dat niet. De andere twee lowcarb rezen prachtig en smaken goed.

snelke kevering

erg lekker!

Ik was blij verrast met hoe het brood eruit kwam te zien en de smaak. Deze blijf ik zeker bestellen.

Altijd goed

Fijne webshop met groot assortiment low carb producten. Alleen graag minder producten met matitol.

fijne lekkere recepten

Ik gebruik veel recepten, de producten niet zo veel. Net een broodpakket aangeschaft

Klantvriendelijk en snelle levering

Heel snel en goed geholpen nadat er met bezorging beschadiging aan de producten was opgelopen. Er werd er gelijk een nieuw pakket opgestuurd. Vriendelijke en snelle klantenservice.

Snelle afhandeling

Op de website is alles makkelijk te vinden via voldoende keuze buttons. Je weet meteen wat het kost en met een dag was het al binnen.

Zowel het bestelde als de snelle levering was top

Goeie service

Mijn bestelling werd correct en snel geleverd

Afspraken goed na gekomen

Ik ben goed op de hoogte gehouden van het traject. Met vr groet

Fijn maar 3 ingrediënten mengen, meel, water en gist. Staat perfect beschreven op de verpakking ook hoelang het meel moet staan. Vanmorgen gegeten heerlijk brood en vast.

geweldige producten

vullende repen, heerlijk.

Heel erg tevreden.

Snelle levering. En goede producten

snel geleverd!

mooie site, veel keus!

Prima!!!

Fijne producten en supersnelle service en levering!

Snelle afhandeling en levering. Blij met de keto producten

Heerlijk brood, maar apart mondgevoel

Ik heb mijn eerste keto-brood gebakken van de keto broodmix van lowcarbchef.nl. Het brood is prachtig van kleur, het smaakt prima, maar het is een beetje sponsachtig van structuur, hetgeen een aprt mondgevoel geeft. Deze structuur dwingt je echter wel om lang(er) te kauwen, wat ook weer gezonder schijnt te zijn. Ik denk dat ik er wel aan kan wennen en dat ik met een paar kleine aanpassingen/toevoegingen heerlijke broden kan produceren. Echt wel een blijvertje.

Fijne site

Ruim keuze, duidelijk omschreven. Bestelling plaatsen is eenvoudig. Het volgen van je pakket zoals beloofd was niet aan de orde.

Snel duidelijk lekkere pruducten

Duidelijke website Lekkere recepten en pruducten Makkelijk en overzichtelijk Voor mij een blijvertje

Duidelijke proces van bestellen

En snelle levering.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!