Bezorging

Lag natuurlijk niet aan de producten want die zijn top, maar mijn pakket werd gewoon niet bezorgd. Ik moest het ophalen bij de supermarkt. Dus 5 sterren voor de producten en -1 voor de bezorging

Snelle levering. Smaak is prima

Goede service!

Goede service en verzending in de drukke maand december.

Snelle levering en mooie producten

Goede ervaring met de producten en snelle levering.

Snelle levering zeer tevreden.

Producten zijn snel geleverd. Nog niet alles geprobeerd maar nu al fan van de crackers.

Is heel goed bevallen

Super snelle levering en is ook een hele lekkete cake

Snelle en correcte levering

De producten werden vlot geleverd. Ook de verpakking was stevig. Niets op aan te merken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima bezorgd En op de afgesproken tijd Goed verpakt

zeer slecht.pakje nog niet ontvangen

zou gisteren om 15.00 bezorgd zijn. Waar dan wel?In ieder geval niet hier. Graag Uw reactie

Snelle levering,keurig verpakt,goede producten

Snelle levering en groot assortiment

Pakket werd snel en passend verpakt geleverd.

Snelle levering Duidelijke site

alles netjes volgens afspraak

mooie producten, snelle levering, duidelijke communicatie.

Prima,snel en goed!

Alles in snelle en goede orden ontvangen,en blij met de producten!

Snelle levering en product wat ik nergens anders kon vinden

Precies wat ik nodig had, op tijd geleverd.

Super snel ondanks de feestdagen

netjes optijd geleverd

mijn eerste ervaring was goed. fijne producten.

Heerlijk

Heerlijke kha snoepjes besteld:-)

Prima shop.

Duidelijk uitleg van wat je ontvangt, reviews wat je iets aan hebt!

Prima service en producten

Duidelijke website, goede prijzen en kwaliteits producten. Snelle levering en een ruime tht datum.

Goede medewerking!

Er is super gereageerd op mijn niet ontvangen bestelling! Fijne en snelle reactie! Dank hiervoor!

Vlotte service en goede kwaliteit

Vlotte service en goede kwaliteit

Prima verzorgde bestelling

Voor de eerste keer besteld, een doos vol, voor de Kerst. De bestelling kwam binnen drie dagen. Alles was heel zorgvuldig verpakt.

Je eigen brood bakken heerlijk !

Niet alleen weinig koolhydraten Maar ook de heerlijke geur van Zelf gebakken brood op zaterdag morgen door je huiskamer maakt het weekend extra leuk !

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!