Snel geleverd!

Netjes verpakt, snel geleverd, duidelijk informatie.

Overzichtelijke site , goede produkten , snelle levering , zeer tevreden

Op de overzichtelijke site had ik mijn produkten snel gevonden . Zeer tevreden over de produkten en de snelle levering .

Vlotte levering

De producten voldoen aan de beschrijving op de site. De caramel cho-peanutrepen zijn heerlijk. Niet te ondescheiden van een reep vol suikers. Ik snijd ze in 3 stukken en heb zo 3 ‘bonbons’.

Lekker product

Makkelijk te bestellen, Snel geleverd

Helemaal super!

Overzichtelijke website, snel in huis! Prima

Goede producten

Goede producten, snelle levering. Prima!

Goed verpakt en op tijd bezorgd.

positief!

prima levering en fijne producten, prijs wel wat hoog...

Het is een geweldige site om te bestellen

De eerste bestelling was TOP!

Ik heb voor het eerst verschillende artikelen besteld om te proberen. De hele afhandeling was duidelijk en goed geregeld. Het pakket werd vlot bezorgd, was prima verpakt en compleet. Ga hier vaker bestellen.

Zeer lekker

Makkelijk te maken en zeer smaakvol brood. Opgevuld met ui en tomaatjes…. Ook aanrader ( een keertje iets anders)

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes afgeleverd, superfijn

Altijd goed met het leveren van bestelde producten

De bestellingen worden altijd op tijd verstuurd en netjes verpakt.

Top product

Gisteren voor eerst keto brood gebakken het was net zo lekker als gewoon brood na 3 sneetjes zat ik vol zal iedereen aanbevelen

Vlotte levering, goede producten

Onmiddellijke verzending geen probleem gehad. Snelle levering en topproducten!!

Zoals het hoort

Netjes mails ontvangen bij bestelling, afgifte, verzending en ontvangst. Snelle levering. Alles compleet.

Voorheen kreeg ik bij een grote bestelling iets extra maar nu niet meer jammer

Top snelle levering

zeer snel verzonden zodat ik snel aan de gang kon

zeer snel in huis daar door kon ik snel aan de gang, ik heb het 1e brood met de broodbakmachine gemaakt en smaakte prima. volgende brood wil ik er wat pompoen, zonnepit en wat fijngehakte walnoot aan toevoegen, kan bijna niet wachten.

Snelle levering en goede communicatie

Er wordt zeer uitgebreid gecommuniceerd las de bestelling is afgerond/betaald. Er was onverhoopt 1 artikel niet op voorraad. Ook dit werd gelijk gecommuniceerd en gecrediteerd. Heel tevreden en ik beveel de website van harte aan.

Prima producten

Mijn bestelling was niet compleet, volgende dag netjes na bezorgt!

Snelle goede service

Producten netjes verpakt snel geleverd ik ben tevreden!

Zeer vlotte en correcte levering.

Gebruiksvriendelijke site, snelle levering en zeer kwaliteitsvolle producten.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!