Goede producten, snelle levering

Voor het eerst bij lowcarbcenter besteld en ben zeer tevreden met de producten al zijn ze wel wat prijzig.

Wat een geweldig product

Had al eens een ander kha brood gebakken maar dat werd een dril pudding en geen lekkere smaak. Heb zaterdag het meel binnen gekregen en ondanks de 36 gr. Ben ik gelijk gaan bakken. Wauw wat een lekker brood, zelfs mijn partner ,die niks van al dat lijn gedoe moet hebben, smikkelde lekker mee. Het brood is nu 4 dagen oud maar ik eet het vandaag nog lekker op .

Super producten

Ik ben beginnen met khb eten en had enkele producten besteld. Zeer tevreden ervan!

Snelle levering, heerlijke producten

Goed spul

Goed spul, duidelijk wat je krijgt.

Prima verzorgd

Goede producten, snel geleverd

Lekkere broden, goede pasta’s.. juiste omschrijving van wat je krijgt. Top

Bestelling netjes geleverd

fijne producten en veel aanbod

snelle en goede service met veel aanbod

Snelle levering van goede producten

Ik heb veel producten kunnen inslaan tegen een goede en gereduceerde prijs. De levering was snel.

Goed!

Handige site, fijne producten, snel geleverd.

Vlot geleverd, verpakking helaas open ....

Ik had een grote zak erythritol gekocht welke keurig verpakt zat in een doos. Bij het openen van de doos bleek er een gaatje bovenaan in de zak te zitten. Hierdoor was er veel zoetstof uit de zak in de doos gevallen. Helaas. Verder ben ik tevreden over de afhandeling van de order. Dit was mijn eerste ervaring hier, hopelijk de volgende keer onbeschadigd. ;-)

Fijne producten, snelle levering.

Heerlijke producten binnen gekregen. Zoveel mogelijk met kha eten. Blij mee.

Snelle levering en prima producten.

Bedrijf met goede produkten

Snelle levering. Bedrijf lost problemen goed op. Ruime keuze.

Geweldige service!

Ik had een produkt te weinig gekregen bij mijn levering. Contact opgenomen en dezelfde dag is het nog nagestuurd! Uitstekende service!

Aanrader!

Super heerlijk brood! Erg tevreden over!

Overzichtelijke site en vlotte levering.

Net mijn eerste bestelling gedaan. De site is overzichtelijk en de levering verliep snel. Ik bestel eerstdaags nog eens.

Uitstekende producten en service

Goede kwaliteit, snel geleverd

Via de site kon ik gemakkelijk mijn keuze maken. De artikelen zijn, goed verpakt en snel bij me afgeleverd. Absoluut geen klachten.

Bevalt goed

Zeer handig online winkel met niet elke dag producten voor low carbers of diabeten. Zal er nog een keer bestellen

Zeer zeker Super! Redder in nood voor keto-liefhebbers!

Zeer zeker super! Redder in nood voor keto-liefhebbers!..

Goede producten, in vele variëteiten

Probeerde de lowcarb pasta , een zeer goed product, heel lekker, bijna niet te onderscheiden van de traditionele pasta

Snelle levering mooie producten

Snelle levering en mooie producten ik heb er al lekkere gerechten mee kunnen maken. Daardoor Ook andere enthousiast over jullie site gemaakt

Goed product

Goed product, kan je bakken id broedmachine., Levering correct !

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!