Snelle levering en goed product

Levering was binnen 3 dagen. Heerlijk brood bakmix !

aanrader

vlotte levering, goede produkten

Lekker brood

Ik vind het lekker brood, je proeft niet dat het koolhydraatarm is. Het is makkelijk te maken en vult goed. Het enige nadeel vind ik dat er gist in gaat, want ik gebruikte hiervoor zuurdesembrood. ik ben benieuwd of er ook koolhydraatarm zuurdesembrood is of dat je dat zelf moet bereiden!

Heel tevreden

Goede ervaring

Snelle en correcte levering. Jammer dat pas vanaf €50 gratis verzonden wordt. Maar ja, grote voorraad nu

Snel, goede producten, prima prijzen

Op zoek naar de juiste lowcarb producten kwam ik ook andere dingen tegen om eens uit te proberen. De crackers met zaden en pitten zijn erg lekker. De crackers van Leev waren zo goedkoop dat ik gelijk een voorrad heb ingeslagen. Communicatie is helder en voldoende. Website is makkelijk navigeren.

Snelle en goede levering

Goede duidelijke website en snelle levering

Eén en al lof!

De producten zijn verrassend lekker, maar ook de recepten zijn zeer in ons huis zeer in trek. Ga zo door!

Keto brood voor het eerst besteld en is super goed heerlijk. Ik ben fan. Van de week weer een nieuwe bestelling plaatsen voor meer te kunnen bakken. Graag heb ik ook een zoetje op mijn brood heb de chocopasta balance ook gekocht en deze was ook erg lekker.

Snelle service en levering

Eerste keer dat ik hier iets heb besteld, maar zeker niet de laatste keer!

Zij hebben de juiste gezonde artikelen tegen goede prijzen

Heel gemakkelijk de juiste items te vinden, tegen heel betaalbare prijzen en van zeer goede kwaliteit. Verzending is keurig geregeld en binnen een paar dagen alles netjes verpakt ontvangen. Lowcarbcenter.nl staat in mijn favorietenlijst, een aanrader!

Voor het eerst besteld bij het lowcarbcenter, maar zal zit zeker vaker gaan doen.

Eerste aankoop smaakt naar meer

Na een bestelling op de overzichtelijke website, kwam het pakket netjes en snel binnen. De produkten nog niet allemaal geprobeerd, maar ik verwacht zeker vaker te gaan bestellen!

Snelle nette levering

Alles ging soepel en de bestelling werd vlot geleverd

Prima producten ensnelle levering

Heerlijke producten

Mooie overzichtelijk site

Veel keus, fijn om veel kha producten op één site te kunnen bestellen.

prima kwaliteit, prima bezorgd

Kwam geleverd zoals afgesproken.

Prima producten en goede klantenservice

Na een probleem met product direct door klantenservice goed alternatief aangedragen. Tevreden mee

Tevreden

Snelle levering en prima producten

Correct

Werkt zoals ik verwacht had

Vlotte service, duidelijk en overzichtelijk

Erg tevreden met kwaliteit van keto brood mix.

S anderendaags bestelling thuis

Geen snelle levering wel heerlijke producten

Het brood is heerlijk, de chocopasta is goddelijk! Reepje is ook lekker en de chocokoekjes zijn oke.

Snelle levering. Duidelijke website.

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!