Snel binnen, makkelijk om te bestellen.

Bestellen ging gemakkelijk en een dag later had ik het binnen. Super.

Vlotte levering, goede producten.

Bestellen gaat eenvoudig, vervolgens worden de producten de volgende dag keurig verpakt geleverd.

Tevreden

Vrij snelle levering & goed product

Goed, snel geleverd.

Goed en goed verpakt geleverd (breekbaar product)

Goede ervaring. Correcte prijzen en snelle levering.

Prima assortiment

Ik had wat lekkernijen besteld en broodmix voor koolhydraatarm brood. Dat laatste vond ik helaas niet lekker, maar de lekkernijen wel.

Producten zijn zeer goed enige nadeel was dat mijn verpakkingen geploft waren ,dit waren 4 zakken van 2 kg ,en niet 1 2 of 3 maar echt alle 4 . Dit zal wel aan de leverancier liggen maar misschien een betere verpakking voor verzending voorzitter

Zeer fijne site

Prima Mijn contact via Whatsapp liep ook prima

Groot assortiment en nette prijzen

Fijn dat er een groot assortiment is. Ook de toelichting bij of over producten is heel fijn als beginnend keto eter. Super snelle verzending

Was heel snel met leveren dank je wel

Was heel snel met leveren dank je wel

Snelle service, vandaag besteld, morgen bezorgd

Heel snelle levering en goeie producten

De levering was heel snel en de producten zijn v goeie kwaliteit

Je word netjes op de hoogte gehouden over je bestelling, snel verstuurd.

Alles compleet en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd. Top!

KORREKTE EN SUPER SNELLE LEVERING.

Snelle en super snelle levering. Top!

Will buy again

Great product/ fast shipping

Ik heb de suiker vervanger gekocht. Gewone suiker is niet goed voor mij, dus daar ben ik heel spaarzaam mee. Deze is heerlijk in de yoghurt en havermout pap. Ik vind de kilo prijs best hoog + verzendkosten. Het is het waard, maar ik heb maar een uitkering

Snelle service en super lekkere producten, ga zeker vaker bestellen

Je vind altijd leuke koohlydraat arme producten en ze worden ook heel snel geleverd.

Lekkere koolhydraatarme snacks

Ze waren op tijd met de levering. Ik was op weg naar mijn werk. Gelukkig werd het bij de krantenwinkel in de buurt geleverd. Hopelijk is deze levering ook vlug hier

Bestelling snel binnen

Goede producten

Lekkere en goede producten

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!