1e keer besteld via deze site. Veel producten aangeboden, ik was echter alleen op zoek naar een specifiek product. De volgende dag al geleverd! Heel tevreden met het product en dit bedrijf. Ik ga hier zeker vaker bestellen !

Super goed

De bestelling was super snel binnen Mooie producten ga ze allemaal uitproberen. Netjes verpakt voor mij een topper

Zeer goede ervaring

Snelle en vlotte levering

Duidelijke website met uitvoerige beschrijving van de artikelen. Ruime en gezonde keuze. Prima afhandeling en snelle levering.

Bestelling is snel geleverd

Goed. Snel bezorgd

Snelle bezorging

Snelle levering, goede service

Bestelling snel geleverd. Helaas waren er 2 zakjes crostinis meer gebroken dan dat er hele in zaten. Dit is gecompenseerd dus een nette oplossing. Volgende keer een groter doosje gebruiken zodat de spullen er niet in gepropt worden.

Online besteld. Snelle levering. Goede tijdsindicatie bezorgen.

Al mijn producten snel geleverd, en prima verzorgd., Goede kwaliteit producten.

Al mijn produkten snel geleverd, en prima verzorgd. Goede kwaliteit.

Gewoon goed

Makkelijk te bestellen, snel in huis. Via de link i. Lowcarb chef kom je direct op het artikel wat je nodig hebt. Ik ben er blij mee

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen. duidelijke website en omschrijving voor mij als diabeet erg duidelijk aangegeven wat geschikt is bestel zeker opnieuw

Grote keuze en snelle levering

Heerlijke producten en zóveel keus!

Bestellen - leveren en dit heel makkelijk en snel

Het is heel makkelijk zoeken en bestellen. En de levering is dan ook heel snel thuis.

Duidelijke website, snelle levering!

vlotte website

Is een zeer duidelijke en overzichtilijke website Met een snelle levering mooi verpakt

Goeie en snelle service

Lekkeeeeerrrrrr!

Leev lijnzaadcrackers: Handig per 2 stuks verpakt en maar 1gr. koolhydraten per stuk! De smaak en krokantheid van de cracker is goed. Heerlijk met een plak extra belegen kaas 48+!

Snelle levering en goede producten.

Mijn bestelling was snel geleverd. De producten zijn van prima kwaliteit en heerlijk van smaak.

Super bedrijf

Super snelle levering van de bestelde spullen en ook een uitgebreid assortiment. Het keto brood is geweldig, nog lekkerder dan gewoon brood. Daarnaast nog een site met lekkere recepten, die ook zeer goed smaken

Snelle en goede levering

Veel keus op het gebied van koolhydraatarme producten, goede en snelle levering.

nette levering

Een snelle en nette levering van mijn bestelling

Verrassend

Ik heb 5 pakjes Keto broodmix besteld en inmiddels een brood gebakken in de broodbakmachine, voor een vriend die koolhydraatarm moet eten en het brood zo mist. Hij geniet nu iedere dag van zijn ontbijt ! Zeker wil ik binnenkort weer een bestelling plaatsen en hoop dan dat de grootverpakking ook voorradig is.

Alles prima

Top, snelle levering en goede producten

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!