Ruim assortiment, snelle levering.

Veel keuze en snelle levering

Veel keuze in lekkere koolydraatarme producten die ook nog eens snel geleverd worden. Een aanrader dus. De bestelling werd de volgende dag al geleverd.

Zoals je het graag ziet!

Voor het eerst een bestelling gedaan bij jullie en alles verliep soepel, de betaling, ander afleveradres aangeven en je blijft op de hoogte gebracht worden wanneer je bestelling komt.

Prima ervaring.

Bestellen, betalen en eenmaster dagen later wordt produkt bezorgd.

uitstekende service!

Ik had mijn bestelling te vlug afgerond waardoor ik niet alle produkten besteld had. Na contactopname werd er een heel mooie geste gedaan en kon ik mijn bestelling vervolledigen! De produkten waren de dag erna reeds geleverd! Dus top service, snelle levering en uitstekende produkten!

Snelle levering, alle crackers heel

Heerlijke crackers! Mooi sterk vacuüm verpakt en snel geleverd. Niet 1 was er stuk. De wraps zijn ook erg smakelijk

Geweldige producten

Super producten om mee te bakken.

Goede kwaliteit. Honing en ahornsiroop. Wel duur. Snel geleverd.

Gewoon super.

Makkelijk te bestellen en supersnelle levering.

Gewoon goed.

Zoals ik al zei,gewoon goed.

Broodmix besteld, erg lekker en snelle levering

Broodmix besteld, erg lekker en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Ik had een kleine bestelling maar deze werd ook snel en goed geleverd.Ga zeker nog eens bestellen.

Snel en netjes geleverd

Fijne producten voor als je koolhydraatarm eet.

correcte levering, zelfs op zaterdag

de zwarte chocolade 75% cacao van okono die ik bestelde werd correct geleverd en de chocolade vind ik heel lekker

Geweldig,netjes en kloppend

Het was mijn eerste bestellint bij lowcarbcenter...alles op voorraad wat ik wilde bestellen, netjes verpakt en keurig op tijd bij mij afgeleverd! Top!!

Eerste maal hier geshopt maar kom zeker terug.

Lekker en super snelle levering. Had de soorten jam met stevia is zeeer lekker. Choco moet ik nog proberen.

Snelle levering. Prima product.

Voor het eerst broodmix besteld, en geheel overtuigd dat dit zeker niet de laatste bestelling was. Uitstekende service.

Goed.

Alles goed verzorgd.

Snelle en correcte afhandeling

Nu 2x iets besteld, gewoon snel en betrouwbaar bedrijf, De site ziet er goed en duidelijk uit.

Uitstekende site

Zeer zorgvuldig ingepakt, mooie producten en snelle levering. Heel blij dat ik deze website heb gevonden zodat ik mijn man kan helpen met het volhouden van zijn koolhydraatarme dieet. Aanrader!

Snelle levering en zeer tevreden met de producten

Nette en zeer snelle levering

Uitgebreid assortiment voor ketogeen dieet

Alle producten die ik nodig had snel in huis.

Jammer

Ik heb 10 pakken wraps besteld. Deze hadden alle de zelfde verloopdatum van 2-3 2022. Teleurstellend.!!

Over Lowcarbcenter.nl

Op onze website vindt u allerlei heerlijke koolhydraatarme producten die u kunt gebruiken bij het volgen van het koolhydraatarm dieet. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere koolhydraatarme snacks, koolhydraatarme pasta's, koolhydraatarm brood, zoetstoffen, bakproducten en nog veel meer. Met deze heerlijke koolhydraatarme producten wordt het volgen van het koolhydraatarm dieet een stuk makkelijker!