Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Voor mijn werk een afstandsmeter nodig en Astek levert top kwaliteit voor de beste prijs.
5 February 2020
Pieter Jan
Scharnegoutum
snel, goede prijs en correcte levering!
3 February 2020
krista deridder
antwerpen
Zeer vlot bediend en duidelijk antwoord op vragen
30 January 2020
Tom
Avelgem
snel geholpen, levering op tijd, betrouwbaar.
29 January 2020
Stella
Mortsel
Snelle soepele mooie site. Goede prijzen. Snelle levering.
28 January 2020
Edwin
Hoek van Holland
Snel geleverd in een goede verpakking tegen beschadigen. Top!
27 January 2020
Jim
Hoeksche Waard
In de late namiddag besteld en de volgende morgen om 9h 's morgens al geleverd. Top!
26 January 2020
Quinten
Deurne
Duidelijk en goede apparatuur voor een scherpe prijs. Levering goed te volgen en keurig op tijd afgeleverd.
25 January 2020
John
De Goorn
Prima.
22 January 2020
DIT bouwadvies
Wormer
Onze eerste ervaring met ASTEK voor een aankoop vanuit Frankrijk. Wat een plezier om zo professioneel, geduldig, snel en vriendelijk te worden geholpen. Een voorbeeld voor vele andere bedrijven waar het woord SERVICE niet meer bestaat. We zullen dit bedrijf zeker aanbevelen bij familie en vrienden !
21 January 2020
Brigitte
Igny (Parijs), Frankrijk
Besteld, betaald en, volgende dag, bezorgd!
19 January 2020
Wouter
Utrecht
Van tevoren even gebeld i.v.m. levering. Voor 23:00 uur besteld volgende werkdag uitgeleverd. Inderdaad volgens afspraak geleverd.
19 January 2020
Ronald
Zwolle
Vlotte levering en correcte prijzen. perfect.
14 January 2020
Bart
Heusden Zolder
Op de overzichtelijke site kan je makkelijk een juiste keuze maken. Het product wordt aan een scherpe prijs aangeboden en snel geleverd. Top!
13 January 2020
W
Brugge
Goede communicatie, betrouwbaar en snelle levering
12 January 2020
Alain
Zoersel
geef ik een 10.Wat een service..Alle begrip voor iemand die fouten maakt. Foto's stuurt. Geweldig. Weet niet zo goed wat ik nog meer moet zeggen. Sprakeloos. Ga zo door.. Marjan Gras
11 January 2020
A.M. Gras
Apeldoorn
Ik had te overhaast een digitale afstandsmeter gekocht en besloot na ontvangst deze te ruilen voor een luxere type. Na prettig telefonisch contact was het geen probleem de oude terug te sturen en ontving ik de dag erna de luxere.
10 January 2020
Arnoud
Woudenberg
Was op zoek naar een kruislijnlaser. Heb ze gebeld en de medewerker gaf veel advies, was erg geduldig, en hierdoor ook bij ze besteld. Prijs was ook goed. En meteen de volgende dag al in huis. Kan alleen maar zeggen: perfect!!!
10 January 2020
John
Winterswijk
werd snel bezorgd alles op voorraad, bestel mijn afstandsmeters altijd bij AStek
9 January 2020
Rene
Zevenaar
super
7 January 2020
Wim
Schollaert
Goede informatie en advies vooraf via telefoon. Dat gaf ook de doorslag om voor Astek te kiezen. Snelle levering zoals beloofd en het product voldoet aan de verwachting.
3 January 2020
Harmen
Lelystad
Wanneer men iets beloofd en men doet zijn uiterste best hiervoor,kan ik niet meer zeggen dat dit een zeer correcte firma is en eveneens was dit mijn eerste aankoop met deze firma
3 January 2020
Didier
Belgie
Voor herhaling vatbaar.
1 January 2020
Koen
Hulshout
Eerste ervaring met Astek is goed. Online gezocht op product en hier het goedkoopst. (16% verschil) Duidelijke website en snelle levering.
31 December 2019
Sander
Gistel (B)
Online even chatten over advies, bestellen En andere dag keurig netjes verpakt geleverd. Gewoonweg top.
22 December 2019
Peter