Snelwenskaart.nl biedt een mooie selectie kaarten, met snelle levering en een professionele service. Wij bestellen hier standaard en zijn altijd tevreden over de kwaliteit en het bestelproces.
Prima en goed service.
Ik kreeg jullie pakketje aan. Nu blijkt dat ik 20 kaarten met dezelfde tekening heb. Had toch wel enige variatie verwacht. Nu krijgt iedereen dezelfde kaart !
Beste Christine, Bedankt voor uw feedback. Ik heb uw bestelling er even op nageslagen maar het blijkt dat u gekozen heeft voor 1 kaart en die in meervoud heeft besteld. Uit uw bericht maak ik op dat dit niet de bedoeling was. We hebben uiteraard een veel groter aanbod. Wanneer u contact met ons opneemt per mail of telefoon lossen we het graag met u op!
Vriendelijke service in de chat. Snelle en keurige levering!
tja wat moet je nog zeggen, alles netjes op tijd geleverd. Top service.
Geen slecht woord te vinden. Precies zoals je mag verwachten als je iets online besteld. Mooie producten, duidelijke communicatie en levering zoals beloofd!
Ik heb kaartjes besteld voor bij de relatiegeschenken van kerst. De geleverde kaarten waren mooi verpakt en netjes geleverd. kwaliteit en uitstraling zijn erg goed!
Dank voor je geweldige review Leander, hier worden wij blij van! Tot de volgende bestelling :)
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Hi Thea! Dank voor je geweldige review! Fijn te horen ;) Tot de volgende bestelling!
Vriendelijke en snelle service, prima dus!
Op de enveloppe stond duidelijk vermeld NIET plooien, doch was deze geplooid...gelukkig was er niets beschadigd !
Beste Mathieu, bedankt voor het geven van je review. Wat vervelend te horen! We gaan dit met onze vervoerder oppakken. Gelukkig dat inhoud onbeschadigd gebleven is. Indien we nog iets voor je kunnen betekenen dan laat het gerust weten!
makkelijk zoeken in de webshop genoeg keuze.
Dankjewel! We hopen je snel weer te zien
einde middag besteld, volgende ochtend al in mijn brievenbus.
Dank voor deze prachtige review! Hier worden wij blij van ;) Graag tot de volgende bestelling!
Altijd tevreden. Alleen nu 1 verkeerde kaart gekregen. "Proost op jouw" moest zijn "Toffe Peer complimentenkaart" NAM11-B 1x Willen jullie die nazenden? Alvast bedankt. n.b. Geen review van maken hoor. Dat is echt niet nodig. ;-)
Netjes verpakt, goed verzorgd, razend snel ontvangen. Alles conform wat je mag verwachten.
Ik ontving de bestelde wenskaarten zeer snel en ze waren keurig en stevig ingepakt. Ook de communicatie omtrent de levering verliep heel goed. Wel zat er een foutief kaartje bij mijn pakketje. Ik heb dit via mail gemeld maar nog geen reactie ontvangen.
Bedankt voor je bestelling en het geven van een review. We hebben inmiddels contact gehad over de foutief geleverde kaart. Laat ons gerust weten indien we nog iets kunnen betekenen voor je. Graag zien we je een volgende keer weer terug!
Makkelijk bestelproces, zeer nette en vlotte verzending, mooie kaarten en scherpe aanbieding!
Bij ons in het dorp zit helaas geen boekenwinkel meer die XL wenskaarten verkoopt. Bij snelwenskaart.nl hebben ze een ruim assortiment en een goede prijs. De volgende dag had ik de bestelling al in huis. Erg blij mee
Beste Alien, geweldig dat je zo tevreden bent, dank voor het delen!
Na 4 dagen nog niks ontvangen, eens maar nooit weer.
Beste Sandra, wat vervelend te horen! Onze excuses, dit is zeker niet de bedoeling geweest, bestellingen die vóór 17.00 ontvangen zijn worden nog dezelfde dag verzonden. Inmiddels zijn we samen tot een oplossing gekomen.
Ik heb mijn bestelde wenskaart helaas nog niet ontvangen (ik weet niet waar die is gebleven), dus ik kan op dit moment nog geen positieve beoordeling geven, helaas :/
Online bestelling was supervlot; opvolging eveneens, de reuzenkaart wordt zeer verzorgd (in zijdepapier) aangeleverd, mét vermelding van 'fragile' op de verpakking, zelfs met een extra gadget (een pen! hoe fijn!!), maar ik geneer me om die kaart morgen af te geven voor de verjaardag van een vriend. Dit heeft alles te maken met jullie leverancier, die de grote envelop in tweeën heeft gevouwen en zo in de brievenbus heeft gepropt. Ik was toevallig thuis (leverancier heeft niet gebeld aan de deur), zag hem iets in de brievenbus stoppen en toen ik de envelop er vrijwel meteen uithaalde, was het al te laat. Een dubbelgevouwen kaart met grote kreuk in het midden. De kaart heeft hier nog even onder een grote stapel boeken gelegen, maar zonder succes. Ik geef morgen een kaart mét kreuk. Kies een andere leverancier, beste Snelwenskaart, zodat andere klanten hun kaart mooi en ongekreukt kunnen ontvangen. Deze leverancier getuigt niet van goede dienstverlening en heeft weinig respect voor jullie product.
Dankjewel voor het delen Katelijne! Dit waarderen wij enorm. We hebben de feedback direct opgenomen met onze vervoerder. In tussentijd waren we samen al tot een oplossing gekomen met je. Graag tot een volgende bestelling!
uitzoeken bestellen en de volgende dag binnen
Bestelling is op tijd bezorgd Goede verpakking
Dankjewel! We hopen je snel weer te zien!
Duidelijke website en makkelijk bestelproces. Goede, bereikbare en klantvriendelijke klantenservice!
Dit maakt onze dag 😊 dankjewel voor je mooie review!
Ik was op zoek naar verjaardagskaarten om te sturen naar medewerkers op ons kantoor. Via Google snel op de website van Snelwenskaart gekomen waar ik voldoende keuze vond. De bestelling werd supersnel geleverd. Heel fijn. Ik zal hier zeker weer bestellen.
Alles dik in orde.
3-08 Innovatieweg