Mijn directe, zeer gewaardeerde collega vertrok. Ik zou toch verwachten vat een bedrijf dat zich 'snelwenskaart' noemt in deze tijden van 'voor 11 uur besteld, morgen in huis' dat de kaart binnen 2 dagen op de spreekwoordelijke deurmat ligt. Dat viel tegen en de kaart arriveerde te laat voor de afscheidsborrel waarbij we de kaart zouden overhandigen. Ik moest dus nog even halsoverkop naar de AKO, en we zullen deze kaart dus maar gebruiken voor de volgende vertrekkende collega. De kaart is verder wel leuk, vandaar de ster.
Hi Jasper, Hartelijk dank voor je review! Vervelend om te horen dat de bezorging vertraging heeft opgelopen. Doorgaans gaat het goed met de verzending en wordt er de volgende dag geleverd, helaas in dit geval niet en heeft de verzending helaas vertraging opgelopen bij onze vervoerder. Fijn dat je het ons hebt laten weten. We hebben inmiddels contact met u opgenomen. Een fijne dag!
Dinsdag bestelt, nu (zondag) nog altijd niet binnen. Levering te laat.
Goedemorgen Susan. Hartelijk dank voor je review! Vervelend om te horen dat de bezorging niet vlekkeloos verliep. Meestal gaat het goed met de verzending maar helaas in dit geval niet en heeft de verzending vertraging opgelopen bij onze vervoerder. Fijn dat je het ons hebt laten weten, inmiddels hebben we contact gehad en is de bestelling alsnog geleverd. Een mooie dag gewenst!
Wij hebben op vrijdag een leuke XXL kaart besteld voor een collega. Deze kwam de volgende dinsdag binnen, netjes en veilig verpakt. Kortom, we zijn tevreden met Snelwenskaart.nl.
Leuke unieke kaarten die ik in Amsterdam had gevonden, maar gelijk spijt had dat ik niet meer had meegenomen. Dus heb ik gelijk een nieuwe bestelling online geplaatst!
Hi Djeranie, Dankjewel voor je leuke review en wat super te horen dat je zo enthousiast bent! Tot ziens op Snelwenskaart!
Veel keuze voor allerlei gelegenheden. En vervolgens een snelle levering.
Hi Ingrid, Fijn te horen dat je tevreden bent met onze service en ons aanbod. Goed te weten dat we zeer regelmatig nieuwe kaarten toevoegen aan onze collectie. We zien je graag terug op Snelwenskaart!
er ging iets mis met mijn bestelling (mijn fout) en ben weer overnieuw begonnen, ik werd gebeld door een medewerker om mij te helpen, ze zagen ineens twee indentieke bestellingen staan! dat is nou service!
Hallo Diana, Hartelijk dank voor je mooie review, hier worden we blij van!
Probleem met de vervoerder erg netjes opgelost door Snelwenskaart. Volgende keer gewoon weer proberen!
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je review! Vervelend om te horen dat de bezorging niet goed verlopen is. Meestal gaat het goed met de verzending maar helaas in dit geval niet. Fijn dat je het ons hebt laten weten. Inmiddels hebben we onderling contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen. Een fijne dag gewenst!
Original anmeldelse
Kaart is nooit afgeleverd door de vervoerder. Alsnog naar de winkel geweest....
Zoals gezegd, alles verliep zoals het hoort, dus correct.
Was snel geleverd
Snelle levering, mooie kaarten
Groot assortiment, gemakkelijk om te bestellen en een snelle levering
Zou het anderen ook adviseren netjes goed geregeld
Op de website is veel keus. De website is duidelijk. De bestelling werd snel bezorgd. Het was keurig verpakt. De kaarten zijn prachtig.
Hi Nicoline, hartelijk dank voor je mooie review! Geweldig te horen dat je zo enthousiast bent!
Prachtige mooie XL kaart, super kwaliteit en zeer snelle levering.
Kaart dinsdagmiddag besteld vandaag is het vrijdag en de kaart is nog steeds niet binnen
Goedemorgen, Hartelijk dank voor je review! Vervelend om te horen dat de bezorging niet vlekkeloos verliep. Meestal gaat het goed met de verzending maar helaas in dit geval niet. Fijn dat je het ons hebt laten weten, inmiddels hebben we onderling contact gehad en zijn we tot een oplossing gekomen. Mooie dag gewenst!
Ik mis pensioen kaartjes verder ben ik helemaal blij met de kaarten
Hi Gretha, dank voor de leuke review! We hebben op de site ook een ruime keuze aan pensioen kaarten. Deze zijn te vinden bij gelegenheden/pensioen : https://www.snelwenskaart.nl/gelegenheden/pensioen/
En ook nog in een handige mooie doos
Leuke kaarten, snelle en nette verzending
Hi Jolanda, Dank voor de leuke beoordeling, fijn te horen!
Ik ben zeer tevreden over de kaarten keuze en wijze van versturen.
Hi Gerda, Hartelijk dank voor de leuke review. Fijn te horen dat alles naar wens is!
Goede en snelle service.
Makkelijk bestellen snel geleverd.gewoon probleemloos. Leuk de pen erbij
Het bestelproces is erg makkelijk en de levering supersnel. Op rekening kunnen bestellen is een groot pluspunt!
3-08 Innovatieweg
Doetinchem 7007 CD