Pluspunten
VerbeterpuntenVersturen kaarten zonder enveloppen en willen niet compenseren
Beste mevrouw Postma, Wat vervelend dat de enveloppen per abuis niet zijn meegeleverd met de order. Nogmaals onze excuses hiervoor. We hopen dat alles inmiddels naar wens is opgelost en dat we u als klant terug mogen zien in onze webshop. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart.nl
Pluspunten
Mooie selectie wenskaarten. Zeer snelle levering. Zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.
Beste klant, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier doen wij uiteraard ons best voor. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Snelle levering, keurig pakketje
VerbeterpuntenIets meer uitleg geven op vragen via de e-mail. Dit was te summier.
Pluspunten
groot aanbod aan kaarten en snelle levering.
Beste Chantal, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
snelle levering, goede service
Verbeterpuntenwellicht andere kaarten in assortiment toevoegen, meer variatie in het keuze aanbod.
Pluspunten
snelle levering mooie wenskaarten
Beste Lisette/Jeroen, Bedankt voor dit mooie cijfer. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Verzending en levering was snel en goed. Ruime kaartjes assortiment.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Mooie kaarten, makkelijk te bestellen en snelle levering!
Beste klant, Wij zijn heel blij met deze mooie beoordeling. Dat maakt ons werk ook zo leuk. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Ze doen hun naam eer aan, snelle levering! En leuke kaarten voor een prima prijs.
Beste Brigitte, Wat een mooie en fijne beoordeling. We zien je graag snel weer. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle en keurig verpakte leveringen!
Verbeterpunten?
Beste klant, Bedankt voor dit mooie cijfer. Met de pluspunten zijn wij uiteraard ook heel blij. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor dit mooie cijfer. Hier doen wij iedere dag weer ons best voor om de klant blij te maken. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Bij bestelling via de website blijft de vorige bestelling in de lijst staan, dit is niet handig en levert foute bestellingen op.
Beste Caroline, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
heel snel gereageerd op mijn vraag en zeer snelle levering
Beste Yvonne, Wij zijn heel blij met deze mooie beoordeling. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Beste klant, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
- Snelle levering - Geleverd in een mooie bewaardoos en met een pen :)
VerbeterpuntenCollectie verjaardagskaarten mogen meer wisselen. Misschien ook meer kaarten van andere merken (bijv. Hallmark)
Beste Marjan, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We doen ons best om de bestellingen de volgende dag te bezorgen. Ook leuk om te horen dat de bewaardoos en pen gewaardeerd worden. Wij verkopen alleen maar eigen merk, we proberen wel regelmatig te wisselen maar ik zou het doorgeven aan de betreffende afdeling. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Altijd leuk om te horen dat waar we ons best voor doen ook gewaardeerd word. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Grote keuze, snelle en nette levering. Alles prima.
VerbeterpuntenNee, niets
Beste Maria, Wat een mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Zeer positief en snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering tegen redelijke prijzen
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We doen hier uiteraard ons best voor maar het is altijd leuk om dat ook van een klant te horen. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering Veel keuze Veel luxe kaarten Net even anders dan standaard kaarten
VerbeterpuntenHet is soms lastig om bepaalde kaarten te vinden. In de tekst kan het wat duidelijker worden aangegeven als er ook een tekst staat aan de binnenzijde van de kaart.
Beste klant, Bedankt voor de vele pluspunten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee en doen we ook ons best voor. De verbeterpunten die u aangeeft ga ik doorgeven naar de desbetreffende afdeling. Het is altijd fijn om te horen wat er nog beter kan. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart.
3-08 Innovatieweg
Doetinchem 7007 CD
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.