Pluspunten
VerbeterpuntenKaarten worden niet apart verpakt. Snap dat dit ook niet milieu vriendelijk is.
Beste klant, Wat een mooie beoordeling, bedankt hiervoor. We hopen u snel weer te zien bij snelwenskaart. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart.
Pluspunten
mooie kaarten en snelle levering
Pluspunten
Super snel geregeld
VerbeterpuntenDaarvoor was mijn contact met/ gebruik van deze organisatie te kort.
Pluspunten
Goeie website. Mooie kaarten. Zeer snel geleverd. Betalen op rekening.
Beste Chris, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We hopen je snel weer te zien bij Snelwenskaart. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
Leuke wenskaarten
Pluspunten
Regelmatig nieuwe kaarten in het ruime assortiment Snelle levering
Beste klant, We proberen ons assortiment inderdaad regelmatig te vernieuwen. Bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart
Pluspunten
snelle levering volgens afspraak
Pluspunten
Geachte klant, Bedankt voor deze leuke beoordeling. We hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart.nl
Pluspunten
Leuke kaarten, snelle levering
Geachte klant, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Team Snelwenskaart.nl
Pluspunten
Duidelijke website en super snelle levering Zeer tevreden
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Grote keuze, snelle levering, goede verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenHet zou prettig zijn als de kaarten op soort in een plastic zakje zouden zitten.
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. We zijn altijd blij met feedback en geven dit door aan de betreffende afdelingen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet,Team Snelwenskaart.nl
Pluspunten
Over het algemeen mooie kaarten in diverse formaten. Goed op voorraad, snel geleverd
VerbeterpuntenKeuze kaarten zou nog iets breder kunnen
Pluspunten
Flexibel. Wil je een pakket maar een type kaart vervangen voor een ander, dan is dat geen probleem. Er wordt graag meegedacht. afspraken worden nagekomen en snelle levering.
Pluspunten
Zeer snelle levering, leuke kaarten, betaling kan op factuurbasis
Pluspunten
Snelle levering. goede prijs
Pluspunten
Leuke collectie kaarten, snelle levering, overzichtelijke site
Pluspunten
Duidelijke website, ruime keuze en snelle levering
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenMisschien iets meer keuze in pensioenkaarten/ AOW kaarten? Verder volop keus!
Pluspunten
Makkelijke site. Fijn dat het op rekening kan. Top dat er pakketten voor collega's beschikbaar zijn.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
ruime keuze en snelle levering
3-08 Innovatieweg
Doetinchem 7007 CD
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire