Filter

Helemaal Perfect!!!!

Zie boven, niks aan toe tevoegen

Ruime keuze, snelle levering

Op zoek naar kerst- en nieuwjaarskaarten. Ruime keuze.

Goed Ingepakt.

Goede Kwaliteit.

Zeer snelle levering, mooie kaarten.

Leveren mooie kaarten. Zeer snelle levering. Goede beschrijving kaarten, produkt komt overeen met de beschrijving op de Website.

veel keus, snelle levering

Wat veel mooie kaarten staan er op de website, levering de volgende dag.

Product goed levering (tijd) slecht

Erg laat geleverd helaas 4 dagen later

Mooie kaarten !

Snel geleverd. Verpakking kon iets minder. Elke kaart zat in een plastic hoesje. Was veel werk om alles uit te pakken. Maar verder heel tevreden over de kwaliteit van de kaarten. Voor een handgeschreven envelop is grijs niet de meest duidelijke adressering.

Hele goede service

De volgende dag de kaartjes al in huis. Geweldig. Prachtige kaarten!!

Makkelijk en snel

Duidelijke website snelle levering. Snelle en makkelijke betaling alleen vreemd dat je de dag erna van de administratie nog een factuur krijg die al betaald is.

fantastisch

goede service

snelle levering en fijne webshop

snelle levering en fijne webshop

Ruime keuze in assortiment Snelle levering , keurig aangekomen Alles perfect

Leuke kaarten

Leuke kaarten en snelle levering!

Snelle leverin en netjes verpakt

Mooie kaart was netjes verpakten supersnel geleverd

Mooie Kaarten.

Mooie kaarten, snel geleverd. Kom hier vaker terug.

Leuk assortiment kaarten

Snel een leuke kaart gekozen. Zelf even schrijven en klaar. Vriendelijke klantenservice!!

Mooie kaarten snel geleverd aan huis

Ik ben liefhebber van wenskaarten (verjaardag, kerstmis, blanco,…), maar ben toch vrij kieskeurig. Niet alle (kranten-) winkels hebben de zeer mooie kaarten van Bug Art of Artige (vooral die designed by Vivien) en dus is deze website met mogelijkheid tot online aankopen een handige oplossing. Enkel Bug Art ontbreekt. Misschien een idee?

keurig verpakt verzonden en snel geleverd

ruime keus en snelle levering

prima dienstverlening

Ik had 1 kaart besteld en deze was goed verpakt en heel netjes aangekomen. En snel in huis. Top dus!

Perfect!

Snelle levering in een mooie doos en prachtige kaarten!

Snel en keurig verzorgd

Na bestelling snel bezorgd en keuring verpakt!

Mooie kaart,snelle bezorging

Webshop goed te vinden, duidelijk

Top service!

Mijn pakketje was niet geleverd op het juiste adres en dus zoek. Ik heb er vrij snel achteraan gebeld en ze zouden het meteen uitzoeken. Een dag later belden ze terug dat ze mijn bestelling nogmaals toe zouden sturen. Deze keer kwam deze wel goed aan! Ik ben goed te woord gestaan en snel geholpen. Goede service!

Mooi en vlot

De kwaliteit van de kaarten is heel goed, het assortiment geweldig en het is super vlot bezorgd.

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD