Filter

Kwaliteit van de bovenste plank !

het artikel beantwoordt in alle opzichten aan de verwachtingen ! Prijs/kwaliteit = +++ Mijn bestellig werd binnen de 24 uur aan huis geleverd , veilig verpakt , meer dan een aanrader !!!

Super snelle levering, goede prijzen

Bestelling meteen volgende dag in huis, fijn!

Snelle service, mooie kaarten!

Het is niet goedkoop maar service is snel en kaarten worden keurig verpakt!!

Leuke kaarten voor een mooie prijs

Leuke kaarten voor een mooie prijs

Ruim assortiment en snelle levering

Al 2 mooie, handige bewaardozen besteld en onlangs ons assortiment weer aangevuld. Het zijn niet de meest goedkope kaarten maar erg handig dat je ze online kunt uitzoeken, bestellen en met creditcard kunt afrekenen. Je kunt per set bestellen, of per stuk. Het assortiment wordt regelmatig bijgewerkt dus er is meer dan voldoende keuze.

Fijne samenwerking met snelle levering

mijn ervaring met snelwenskaart.nl is super. Zelf werk ik voor het COA regio Tilburg waar wij iedere week wel een paar attenties/kaarten de deur uit doen. Met een snelwenskaartenbox van snelwenskaart.nl hebben wij voldoende voorraad en keuze. Ook is de levertijd super snel, wij zijn blij dat COA een samenwerking is aangegaan.

Snelle en goede service & mooie grote XL-kaarten.

Kaart kwam te laat binnen

Kaart van 60 jaar kwam te laat binnen

Top kaarten en snelle levering

Voor ons bedrijf heb ik een set met diverse kaarten gekocht bij Snelwenskaart.nl en nadat ik deze heb uitgekozen was de bestelling zo geplaatst. Op de volgende werkdag ontving ik mijn bestelling in een mooie bewaardoos, deze staat nu op mijn kantoor te pronken en wanneer iemand een kaart komt uitzoeken is het een feest om in de doos te snuffelen, als of je het lekkerste koekje uit de koektrommel wil halen :)

Wow wat een luxe !

Ik werk al jaren in een Multinational gevestigd in Belgie, waar uiteraard de voertaal Engels is ... al jaren ben ik op zoek naar Engelstalige kaarten, vraag collega's om mee te brengen wanneer ze bijvoorbeeld trip naar London maken maar toch niet ideaal. Snelwenskaart.nl is echt wel wat we nodig hebben : ruime keuze, snelle behandeling, gebruikersvriendelijk, snelle levering, ... en prachtige kaarten ... echt TOP !

Mooie duidelijkere site, prima levering snel en correct

snel en ruim assortiment

hele snelle levering en de kwaliteit is goed.

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling

Heel mooie kaart

Hele mooie kaart en snel bezorgd. En er is heel veel keuze.

Snelle service en product komt overeen op de website

Ik heb een goede ervaring met deze online shop. Ik had een kaart besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. Kaart netjes onbeschadigd ontvangen.

Mooie kaarten en supersnel geleverd!

Mooie, stevige kaarten voor alle gelegenheden. De kaarten werden een dag later al kosteloos geleverd. Erg blij mee! Bedankt Snelwenskaart!

keurig verzorgd

Overzichtelijke website, genoeg keuze en de kaarten zijn snel in huis.

Leuke kaarten en snelle levering!

Kaarten komen mooi verpakt binnen, en als je meer bestelt krijg je er ook een mooie bewaardoos bij wat zeer handig is voor op kantoor. Als het voorkomt dat je een kaart te kort hebt gehad wordt het meteen afgeleverd, de service is super. Ik ben erg tevreden over Snelwenskaart.nl

goed assortiment kaarten voor het werk

Er is genoeg keuze aan kaarten voor op het werk. De kaarten worden ook nog eens binnen een dag geleverd. Dus een super website!

Bepaald niet snel

Mijn directe, zeer gewaardeerde collega vertrok. Ik zou toch verwachten vat een bedrijf dat zich 'snelwenskaart' noemt in deze tijden van 'voor 11 uur besteld, morgen in huis' dat de kaart binnen 2 dagen op de spreekwoordelijke deurmat ligt. Dat viel tegen en de kaart arriveerde te laat voor de afscheidsborrel waarbij we de kaart zouden overhandigen. Ik moest dus nog even halsoverkop naar de AKO, en we zullen deze kaart dus maar gebruiken voor de volgende vertrekkende collega. De kaart is verder wel leuk, vandaar de ster.

Te laat geleverd

Dinsdag bestelt, nu (zondag) nog altijd niet binnen. Levering te laat.

Op tijd geleverd, mooie kaart

Wij hebben op vrijdag een leuke XXL kaart besteld voor een collega. Deze kwam de volgende dinsdag binnen, netjes en veilig verpakt. Kortom, we zijn tevreden met Snelwenskaart.nl.

Top en snel

Leuke unieke kaarten die ik in Amsterdam had gevonden, maar gelijk spijt had dat ik niet meer had meegenomen. Dus heb ik gelijk een nieuwe bestelling online geplaatst!

Veel keuze voor allerlei gelegenheden. En vervolgens een snelle levering.

3-08 Innovatieweg

Doetinchem 7007 CD