Geachte heer, mevrouw Franssens, Uw bestelling was, omdat u niet thuis was op het moment van levering, keurig op een afhaalpunt geleverd. Inmiddels is deze retour afzender gegaan. Wij gaan de bestelling zodra u terug bent van vakantie kosteloos opnieuw aan u opsturen. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer Goldschmeding, Onze klantenservice heeft inmiddels contact met u gehad. Uiteraard bent u in dit geval niet uw geld kwijt. Wij zullen altijd zorg dragen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte meneer van Winsen, Uw order heeft inderdaad te lang op zich laten wachten. Wij hebben de artikelen inmiddels wel gewoon op voorraad. Ter compensatie zullen wij deze alsnog kosteloos naar u toezenden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Beste Jos, De door u bestelde producten komen uit heel andere delen van het land uw kant op. Het is dus helaas niet mogelijk dit als een pakket te versturen. DHL wil de pakjes altijd 7 dagen op het afhaalpunt laten liggen, waarna deze retour gaan. Dit is niet iets waar wij als OneDayOnly invloed op hebben. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer Steenstra, Wij kunnen geen eerder bericht van u aan onze klantenservice achterhalen. U kunt ons altijd bereiken via: klantenservice@onedayonly.nl. Een van uw doosjes wijn is helaas onderweg beschadigd geraakt. Wij nemen deze dan automatisch terug, en versturen u binnen enkele werkdagen een nieuw pakket toe. Onze excuses voor dit ongemak. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte meneer Rynja, Het spijt ons dat u niet tevreden bent over het product. Wij zijn als OneDayOnly niet de fabrikant van dit artikel. Uiteraard staat het u vrij dit product, mits ongeopend en met een ongebroken verzegeling, kosteloos naar ons retour te sturen. Wij restitueren u vervolgens het aankoopbedrag binnen enkele werkdagen op uw rekening. U kunt altijd contact opnemen via: klantenservice@onedayonly.nl. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer Chan, Volgens onze gegevens is het bedrag van 12,50 euro wel degelijk op uw rekening gerestitueerd waarmee de bestelling ook is afgerekend. Zou dit nog eens willen nagaan? Dit is in elk geval totaal geen onwil van onze kant geweest. Indien u dit laat weten aan klantenservice@onedayonly.nl, zullen wij u dezelfde dag nog van een antwoord/oplossing voorzien. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte Lara, Helaas kunnen wij zo niet achterhalen om welke order dit gaat. Wij restitueren altijd binnen enkele dagen na ontvangst het aankoopbedrag. Zou u ons een mail kunnen sturen aan: klantenservice@onedayonly.nl met uw ordernummer en verwijzen naar dit contact? Wij zullen nog dezelfde werkdag met een oplossing komen. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte mevrouw Van der Vorm, De aflevering van deze zending heeft inderdaad te lang op zich laten wachten. We zien dat de zending inmiddels wel is bezorgd. Om u te compenseren voor het lange wachten zullen wij u de gemaakte verzendkosten op uw rekening restitueren. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte meneer Chan, Wij hebben inmiddels via onze klantenservice contact met u gehad. Het klopt dat de verzending door grote drukte in het distributiecentrum te lang op zich heeft laten wachten. Inmiddels is de zending onderweg en zullen wij de track & trace gegevens met u delen. Via deze weg nogmaals onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer Uitenboogaart, Uw oorspronkelijke zending is inderdaad niet goed gegaan. De track & trace code van Post NL werd niet actief. Wij hebben een nieuwe zending aan u doen toekomen inmiddels, welke als het goed is in uw bezit is. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen via: klantenservice@onedayonly.nl. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer De Moor, Wij hebben inmiddels via klantenservice contact met u gehad, en de bestelling is keurig bij u gearriveerd conform de afgesproken levertijd. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen via: klantenservice@onedayonly.nl Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte meneer Kardux, Wij hebben inmiddels via onze klantenservice contact met u opgenomen. Door grote drukte in het distributiecentrum en bij Post NL is de verzending van uw bestelling inderdaad niet goed gegaan. Wij verwachten dat deze in de loop van de werkweek alsnog bij u zal worden geleverd. Wij sturen u morgen nog de track & trace. Overigens kunt u ons altijd bereiken via: klantenservice@onedayonly.nl. Wij reageren altijd nog dezelfde werkdag. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte meneer Wolfs, U heeft gelijk de verzending door omstandigheden te lang op zich heeft laten wachten. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen, en is de bestelling naar u onderweg. Deze zal morgen bij u arriveren. Vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte mevrouw Thoe Schwartzenberg, Het klopt dat wij door omstandigheden deze zending niet op tijd bij u hebben kunnen leveren. Hier hebben wij u via de mail over geïnformeerd en het volledige aankoopbedrag op uw rekening gerestitueerd. Daarnaast hebben wij de tassen alsnog kosteloos naar u toegezonden dit weekend. Morgen zult u deze ontvangen. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly