Geachte heer Drenthen, Na contact met onze klantenservice hebben wij u inmiddels kosteloos alsnog de juiste maat toegezonden. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen via: klantenservice@onedayonly.nl. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte heer, mevrouw, Het spijt ons dat de levering te lang op zich laat wachten. Zou u een mailtje kunnen sturen met uw ordernummer naar klantenservice@onedayonly.nl? Wij gaan dan zorgen voor een passende oplossing en een compensatie. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte heer, mevrouw, Dit staat duidelijk aangegeven bij zowel het product als op onze website: https://www.onedayonly.nl/hoe-werkt-het. Daarnaast kunt u in uw orderbevestiging ook nog de levertijd van uw bestelling vinden. Vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte meneer Salkicevic, Wij hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad en het probleem naar tevredenheid verholpen. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Originele beoordeling
Geachte heer, mevrouw Van Der Linden, Het kan op maandagochtend zo zijn dat het telefonisch erg druk is en u enkele minuten moet wachten. Daarom geven wij in het bandje aan dat wij ook via Whatsapp en mail te bereiken zijn. Via klantenservice@onedayonly.nl reageren wij altijd binnen enkele uren op werkdagen. Jammer dat u hierom een negatieve review gaat schrijven. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
Geachte mevrouw Twisk, Dat spijt ons. Er moet bij het invullen van de verzendgegevens iets niet helemaal goed gegaan zijn. Wij onderzoeken dit en zullen zorgen dat de toevoeging in uw huisnummer in de toekomst altijd meegenomen zal worden, zodat de wijn niet meer bij de buren zal worden aangeboden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Team klantenservice OneDayOnly
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.