Pluspunten
Pluspunten
Bestelling via Webshop zeer snel ontvangen.Telefoontje over een product dat niet meer beschikbaar is en in overleg ander product gekozen, goed afgehandeld!!
VerbeterpuntenAls er iets zou voorvallen bespreek ik dit liever persoonlijk met de betreffende persoon. Dus hier geen punten.
Pluspunten
Fijn dat ze ook de goedkopere varianten aanprijzen aan de hand van informatie over hoe ver je in t pedicurevak zit.
VerbeterpuntenNog even nabellen met extra info over motor en systeem en hoe er mee om te gaan zou fijn zijn.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering, helaas niet alles op voorraad.
Pluspunten
Prima initiatief telEfonisch overleg voorafgaand aan debestelling om te checken of ik het zo bedoeld had
Misschien is het handig dat de factuur zichtbaar is, of te downloaden op de website.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle service
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel en denkt met je mee.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zat geen beschrijving bij het product . Ik had een hars apparaat besteld en zat geen boekje bij hoe of wat .
Hallo Amber, Bedankt voor je terugkoppeling. Ik heb het heel even voor je nagekeken. Helaas is er vanuit de fabrikant geen verdere beschrijving beschikbaar, dit is hoe deze set standaard aan de salon geleverd wordt. Als je vragen hebt, of ergens niet uitkomt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Ik ga je sowieso een e-mail sturen met verdere instructies. Het is zonde als je het apparaat anders niet (goed) kunt gebruiken. Mvg, Stef
Pluspunten
Hele snelle levering en nalevering!
Pluspunten
Ontzettend aardig en snel geleverd.
Pluspunten
Reageren dadelijk en een professioneel .
Pluspunten
Fijn dat er meteen contact opgenomen wordt als er iets mis is met de bestelling . Jammer dat je zo'n onderzoek nodig heeft.
VerbeterpuntenDat zij zorgen voor goede leverancier zodat de producten op webshop ook te leveren zijn. Dit reflecteert terug naar de groothandel waardoor ik geneigd ben om verder te kijken en ook dan ergens anders bestel, met de extra bestelproducten die je daardoor ook misloopt
Hallo Petra, Ten eerste bedankt voor je review, hier kunnen we alleen maar van leren. Ik geef je overigens absoluut gelijk in je redenering, het is en blijft vervelend om te moeten wachten. Ik heb gezien om welke producten het gaat en hier zijn inderdaad leverproblemen mee. We hebben de leverancier hier ook al op aangesproken. Het grootste gedeelte van ons assortiment is normaal gesproken gelukkig gewoon op voorraad, dus ik hoop dat we je ook in de toekomst weer verder mogen helpen. Mvg, Stef
Pluspunten
Goede service, snelle levering, personeel!
VerbeterpuntenDe website .. Ik heb al verschillende keren gehad dat ik iets zoek, wat jullie wel verkopen maar nog niet op de website staat.
Ik kan er geen noemen
In de Cramer 11
6411RS Heerlen
Arrancar is ontstaan vanuit de praktijk voor pedicure en beauty waardoor we je uitstekend kunnen adviseren op het gebied van voetverzorging en schoonheid. In onze winkel in Heerlen, in het hart van (Zuid) Limburg, voeren we een breed assortiment van meer dan 8500 artikelen. We leveren alle bekende merken, tegen eerlijke prijzen. Daarnaast zijn ook onze opleidingen een begrip in de regio. We geven in totaal meer dan 50 opleidingen en cursussen op onze locatie in Heerlen!