Bij mijn bestelling snelle respons van de verkoopmedewerker. Omdat de velgen niet snel leverbaar waren andere door hem voorgesteld en besteld. Top Wat minder was de levering. Iedere keer andere tijden en zelfs verschoven naar de volgende dag! Resultaat wachten, daar ook niet gecommuniceerd werd via een sms of belletje. Advies laat de bezorger of de centrale zeg een half uur vantevoren een sms sturen zodat de klant niet onnodig hoeft te wachten,

Algemeen tevreden.

Snelle levering en het product was goed verpakt. Ik vond wel jammer dat de ventielen wel een track en trace code hadden en de velgen die afzonderlijk kwamen hadden dit niet. Ik was dus niet op de hoogte van de 2 leveringen wat verwarring meebracht.

Snelle en goede service.

Op de site set velgen en winterbanden besteld. Gekozen om de te laten monteren. Keurig netjes mailtje gehad met wanneer de velgen binnen waren, en volgens afspraak gemaakt voor montage. Alles prima verlopen, en geen problemen. Zeker aanrader!

Vlot en correct

Vlotte bestelervaring. Relatief snelle levering. Maar vooral vliegensvlugge reactie op een online vraag.

Bij aankomst vriendelijk te woord gestaan en meteen de velgen set mogen inspecteren. Terwijl deze gemonteerd werd genoten van een bakje koffie en een half uurtje later weer vertrokken. Onderweg geen problemen ondervonden en de nieuwe bandensensoren doen hun werk. Wel werd er vergeten op de zomer set aan te duiden waar welk wiel gemonteerd was, dit vind ik wel een minpuntje.

Zeer duidelijke site, snel geleverd en goede kwaliteit.

Volgens mij de goedkoopste met ook goede service

Vlot te bestellen via de site en binnen 2 dagen kreeg ik al bericht dat alles klaar lag. Ze denken ook mee en geven tips voor b.v. instellen tpms.

supercalifragilisticexpialidocious!

Zeer vriendelijke mensen! Zeer behulpzaam! Goede prijzen! Leveringen goed op tijd! Indien er dan toch iets foutloopt (zeer zelden) wat niet meer als normaal is, word er steeds naar een correcte en eerlijke oplossing gezocht! Wij zijn zeer tevreden van de service!

Efficient geregeld

Voor mijn andere auto was ik hier een jaar geleden ook al geweest. Net als toen, ook nu weer prima geholpen. Het loopt daar als een geoliede machine. Voor dat je het weet zitten de nieuwe velgen en banden er onder.

Perfecte begeleiding en correcte prijs - kwaliteit. Zeer aangenamen en vriendelijke bediening tijdens plaatsen.

Levering zeer snel. Zonder fout aangekomen. Er zaten zelfs nieuwe bouten bij in de dozen.

Perfect mooie duidelijke website vlotte afhandeling

Zeer tevreden mooie velgen en banden

Vriendelijk personeel en een groot assortiment

Bij vragen word ik snel geholpen, alleen jammer dat verschillende medewerkers een ander antwoord geven op dezelfde vraag. Uiteindelijk er wel uitgekomen door goed te overleggen en samen te kijken. Let dus wel even op dat je de juiste combi voor je auto kiest, kijk naar het bouwjaar vd auto en de uitvoering, etc.; dit wordt nl niet altijd helemaal ondervangen door de configurator vd site. Overall prima bedrijf.

Afspraken zijn niet nagekomen.

Ik heb 5 weken voordat ik langs ging om de velgen + winterbanden eronder te zetten uitgebreid gebeld en via chat gesproken met een medewerker. Daarbij zouden de gele naafdoppen van MAM RS4 velgen worden vervangen door donkere naafdoppen. Op basis daarvan heb ik de bestelling geplaatst. 2 weken voordat ik langs ging heb ik ze een reminder verstuurd en erop geattendeerd of ze de donkere naafdoppen al hadden. Ze zouden het gaan regelen. Bij aankomst gingen de gele naafdoppen erop, omdat ze geen donkere hadden. Ik kon wel andere krijgen van het merk Keskin, maar dan zou ik 10 euro moeten betalen. Daar ben ik niet mee akkoord gegaan, want dat was niet de afspraak. Ze hebben beloofd alsnog de beloofde naafdoppen toe te sturen. Ik ben benieuwd of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Prima advies, prima service met een paar aandachtpuntjes

Alles ging voorspoedig. Klein minpuntje: ik moest zelf herinneren aan daadwerkelijk de afspraak maken in de agenda. Bij wegrijden na montage bleek dat de balanceerloodjes niet goed geplaatst waren (liepen aan tegen remklauwen) maar dat is direct hersteld. Ik heb van anderen met dezelfde auto vernomen dat dit daar ook gebeurd is, je zou denken dat daar van geleerd zou zijn. Een wat groter minpuntje: er is niet aangegeven op de binnenzijde van mijn zomerwielen wat welk wiel is. Dat is men gewoonweg vergeten. Dat kan echt vervelend uitpakken bij het weer monteren.

Uitstekende service en top product!

De communicatie was al erg goed, eenmaal aangekomen bij Giva Wheels zag ik een enorm mooi bedrijf waar ik zeker terug ga komen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe velgen + banden.

Super service en super prijs!!

Alles prima verlopen, voor de 2e keer al!! Aanrader.

Service kan beter

Heb 18 inch lichtmetalen velgen besteld. Had een paar vragen gesteld maar nooit antwoord op gekregen. De wielen werden bezorgt op een veel eerder tijdstip als gezegd en werden gewoon aan de straat gezet zonder dat er iemand thuis was.

Snelle en goedkope levering

Snel en goedkoop.

Vlotte communicatie maar slechte transport

Banden en velgen zoals verwacht maar ventieldopjes ontbreken (misschien een detail maar die maken het verschil). Verzending was een grote flop en heeft me drie dagen verlof gekost. Leugens over levering (tijdstip, problemen, reden van niet levering.....)

Naleveren naafdoppen

Naleveren naafdoppen

Super service

Online besteld, veel keuze. Heel erg fijn. Daarna telefonisch de bevestiging gehad en snelle afhandeling/levering.

Uitstekende service!

Makkelijk te bestellen via de website met scherpe prijzen en ruim aanbod! Fantastische klanten service met snel antwoord op je vragen.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!