Betere communicatie

Pluspunten

Goede vriendelijke service. Aanrader!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer ontevreden... Via giva wheels een set velgen met banden besteld, hier zou +/- 10 werkdagen levertijd op zijn. dit was echter 1.5 maand. Afspraak gemaakt voor de velgen op te halen, wordt je een half uur voor de afgesproken tijd gebeld met het nieuws dat de velgen nog niet compleet zijn.Hierna dus huiswaarts met 1 velg, de andere velgen zullen worden nageleverd. dit is inderdaad ook gebeurd. (in 3 zendingen).... Verder de velg thuis gepast blijken centreerringen nodig te zijn dit was echter verzekerd niet nodig te zijn bij het bestellen en blijken de standaard wielbouten niet te passen, hiervoor meerdere malen gebeld en gemaild met givawheels en uiteindelijk de afspraak gemaakt de bouten en centreerringen mee te leveren bij de zending van de laatste velgen. Echter bij de laatste zending blijkt ook dit vergeten te zijn waardoor weer gebeld kan worden om de bouten na te leveren. Nu 1.5 maand verder een mooie set velgen onder de auto zitten.. echter wel met verschillende ventielen.... Ook weer een beetje jammer.

Structuur in het bedrijf aanbrengen. afspraken na komen. Communicatie..

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, informatief, correct

Jammer van vrij veel motagepasta op de velgen en balanceergewichten dat niet optimaal hechten...

Pluspunten

Vriendelijk en zeer correct! Snelle levering

Pluspunten

Snelheid van antwoord Ruim gamma aan scherpe prijzen Goedkope verzendkosten

Pluspunten

Alles inorde.snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpkakt, goede duidelijke website

Pluspunten

Top services! Aanrader! Super tevreden met het leveren en monteren... ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pluspunten

Zeer goede service

Pluspunten

Snelle levering! Denkt met je mee. Goede prijzen. Reageert snel op emails

Pluspunten

De website is overzichtelijk, de keuze aan bandenmerken en velgen is top. De beschikbare informatie op de website is compleet. De mensen zijn vriendelijk en oploszoekend. We zijn goed ontvangen door hen. Het is een proper bedrijf. De nieuwe banden en velgen zijn een droom om mee te rijden.

De gedemonteerde banden op de wagen werden niet gemarkeerd. Ik heb zelf moeten bellen om te weten of bestelling klaarstond. De foto is niet toegekomen via mail.

Pluspunten

snelle èn persoonlijke service. Vragen per mail worden erg snel beantwoord !

Pluspunten

niets op aan te merken alles goed verlopen binnen de vier dagen had ik mijn velgen.

Pluspunten

Velgen snel geleverd en deskundig gemonteerd

Betere afspraken met de bezorgdienst. De velgen stonden bij de scheurdeur terwijl er niemand thuis was. Beetje jammer. Gaat toch om een behoorlijke waarde die onbeheerd achtergelaten wordt.

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame medewerkers Leveren volgens afspraak Prijs-kwaliteit goed

Pluspunten

Alles wat ik besteld heb, werd op tijd en volledig in orde toegestuurd. Dus zeer tevreden met mijn velgen set.

Pluspunten

De prijs Kwaliteit Professioneel advies

Geen opmerking

Pluspunten

Heel snelle levering en goed verpakt bij aankomst ! Zeker een aanrader !

Pluspunten

Goede service en netjes afgehandeld. Ze doen wat ze beloven. Heb er set Breyton velgen en Dunlop banden gekocht. Binnen 10 werkdagen geleverd. Top bedrijf

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn set, en zeker de service!! Staan goed op mn Hyundai I20

Pluspunten

Goede prijs, snelle service, gratis koffie, vriendelijk personeel, velgen met winterbanden besteld, bestaande velgen werden netjes in karton achterin gelegd om beschadiging aan het interieur te voorkomen. Ik had (online) extra slotbouten besteld, maar aangezien deze er al waren kwamen ze er zelf mee om deze te crediteren. Top bedrijf!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!