Pluspunten

Groot assortiment en prijslijke velgen

Pluspunten

very fast, adequate price, great choice, high quality, unusual products ..

Pluspunten

Prima prijzen, vlotte service

Pluspunten

Prijs/kwaliteit, service, vakkennis en hoge gunfactor

Pluspunten

Super communicatie, vraag welke banden goed zijn op gevraagde velg en geven direct verschillende prijs kwaliteits banden

Pluspunten

Snelle levering top bedrijf .

Bij de aflevering geen track & trace code gehad hierdoor is mijn bestelling voor het huis voordeur achtergelaten.

Pluspunten

Alles ligt klaar en perfecte service

Pluspunten

Snelle en correcte levering zoals afgesproken

Pluspunten

duidelijkheid, snelheid, vriendelijkheid

stagiair iets beter begeleiden

Pluspunten

vriendelijk en snel in contact en afhandeling

?

Pluspunten

Snel, betrouwbaar, vriendelijk

Niets, ben top geholpen door de jongens, complimenten.

Pluspunten

Prachtige service met goede prijzen.

Niets

Pluspunten

Vlot meedenken en een goede afhandeling

Pluspunten

Mooie overzichtelijke site met ruim aanbod. Bestelling binnen 4 dagen geleverd. Goed verpakt en geen beschadigingen.

links naar diverse fabrikant configurators. een webwinkel keurmerk geeft meer vertrouwen dan alleen recensies.

Pluspunten

Komt afspraken na, denk mee met de klant.

Frisdrank automaat :-)

Pluspunten

Goede afspraken prijs/kwaliteit prima

Pluspunten

Zeer tevreden, erg snelle levering, meedenken en super service goede en mooie velgen tegen hele scherpe prijzen

geen

Pluspunten

Goede service en prijs

Site die toelaat je voertuig met de gewenste velg te bekijken. Onderhoudsset velgen meeleveren bij aankoop.

Pluspunten

Compleet, snelle levering, bij vragen altijd vrij direct antwoord. Alles zeer netjes afgeleverd, heel tevreden. De velgen (Calibre) zijn ook van goede kwaliteit. Centreerringen zaten erbij tevens tunermoeren met speciale bevestigingssleutel.

Beetje jammer dat nadat ik aangaf dat de veiligheidsbouten niet pasten (buiten mijn schuld om) , niks werd geregeld om ze ook kostenloos terug te kunnen zenden. Ik had deze besteld bij de velgen, maar ze hadden tunermoeren bij de velgen gedaan met een aparte dop waardoor de veiligheidsmoeren overbodig werden (die sowieso niet pasten op de velg i.v.m. diameter) , dit hadden ze ook zelf kunnen weten bij aflevering. Uiteindelijk zelf met een voorstel moeten komen dat mij nog 5 euro kostte ook. De veiligheidsmoeren zijn wel gecrediteerd. Verzendkosten niet.

Pluspunten

Super hoe snel men het heeft geregeld, super service. Uitstekend bedrijf, vriendelijk en kundig personeel.

Pluspunten

Snel en vakkundig. Weten wat ze doen

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!