Pluspunten

Snel behulpzaam en als je nog veranderd als je al had besteld passen ze het leveren nog aan zonder moeite. Afhalen ook uitleg gekregen prima!

Niet echt voor mij

Pluspunten

Snelle levering Vragen online werden snel beantwoord

Pluspunten

klantvriendelijk / voorlichting

Mogelijk een fysieke showroom met enkele modellen of een fotowand met tevreden klanten.

Pluspunten

prima informatie vooraf (tijdens orientatiefase ten behoeve van keuzebepaling) / snelle - korte lijnen zowel aan telefoon als interne check. Tijdens aanbrengen van banden snelle/zeer correcte service.

alvorens auto af te leveren svp correcte meting van bandenspanning van alle 4 banden. Moest namelijk na 2 minuten terugrijden aangezien mijn computerdisplay grote verschillen qua spanning doorgaf ...... Bij controle van GiVa wel weer snel opgelost (had in 1x goed kunnen/moeten zijn .....)

2 sterren: slechter dan verwacht

Verkeerde tmps-ventielen geleverd voor Hyundai I20 Model 2017! Boordcomputer neemt ze niet aan, steeds foutmelding op dashboardlampje. Wens de juiste te ontvangen!!!

Pluspunten

Ze houden zich aan hun afspraak en werken goed in teamverband waardoor de werkzaamheden vlot verlopen. Je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt je een kop koffie aangeboden.

geen

Pluspunten

Deskundig snel en netjes verpakt.

Pluspunten

Snel,mooie prijs/kwaliteit verhouding prettig geholpen bij vragen over mijn aankoop. Is een prima zaak.

voor mij is het goed ,houden zo.

Pluspunten

Goede communicatie Vlot en vlugge levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed geholpen via de mail. Snel geleverd. Beetje te snel. Het product was 2 dagen eerder dan gepland. Kwaliteit product is top.

Klant op de hoogte houden van moment van levering. Verder prima

Pluspunten

Super bedrijf , snelle correcte levering & super vriendelijk personeel.

Pluspunten

levering op tijd, vriendelijk personeel kortom ik ben erg tevreden!!!!

Pluspunten

Heel vriendelijk ontvangen. Alle vragen werdt ter plekke keuring beantwoordt. Veel keuzes aan mogelijkheden. En snelle service. Top! Ik zou zeggen zo doorgaan.

Pluspunten

snelle service en vriendelijk

Pluspunten

Super snel toppie

Geen gewoon top

Pluspunten

Snelle levering Prachtige en duidelijke website Goede prijzen

Pluspunten

Heel snel, correct en vriendelijk aan een goeie prijs!

De bijgeleverde bouten (20 stuks) waren niet identiek en 4 ervan pasten niet op de velgen (ik heb van de oude 4 bouten gebruikt).

Pluspunten

Zeer nette mensen

Zijn er niet

Pluspunten

Vriendelijke werknemers. Werken netjes en voorzichtig. slotbouten achteraf opgestuurd, top bedankt.

Pluspunten

Onwijs snelle levering, hele nette velgen voor een mooie prijs. Banden waren goedkoper bij een andere leverancier, anders had ik die ook bij hun besteld.

Scherpere prijs aanbieden op de banden

Pluspunten

Aardige gasten. Keurige werkplaats en goede service

Pluspunten

Prettige en goede ontvangst Werd snel geholpen. Op de na controle werd goed gereageerd.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!