Pluspunten

Snelle service en vriendelijk.

Pluspunten

uitgebreide keuze, snel geholpen en lekkere koffie.

Pluspunten

Afspraak gemaakt en het duurde 30 minuten daarna kon ik weer, met de nieuwe wielen eronder, naar huis.

Pluspunten

Snelle service en levering.

Persoonlijk woon ik wat ver van Giva wheels maar ik kan het bedrijf zeer zeker aanbevelen

Pluspunten

Goede producten Kennis van zaken Service gericht

Pluspunten

Klant vriendelijk

Ik werd niet gelijk verteld Wanner mijn bestelijng klaar was, dat moest ik zelf vragen, en hij was al klaar toen ik het vroeg. Er zou ook een configurator kunnen zijn om te zien hoe de velgen op de autos er uit zien voor dat je ze besteld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede velgen en goed telefonisch te woord gestaan. Prima prijs.

- we moesten erg lang wachten ondanks onze afspraak op zaterdag - geen gelegenheid om te zitten en rustig koffie te drinken - tip schaf een koffie automaat aan - grotere wachtruimte met grote tafel en voldoende stoelen - vrouw was erg aardig, jongeman praatte over andere klanten achter hun rug om wat niet correct is - als bovenstaande punten verbeterd worden zou ik ze aanbevelen anders niet

Pluspunten

Vriendelijk goede service Prijs kwaliteit zeer goed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering , groot assortiment

Pluspunten

Snelle service, bijna gelijk bericht via whatsapp

Zover heb ik niet te klagen

Pluspunten

Prijs/kwaliteit de beste die ik ken

Pluspunten

Vriendelijk en de klus snel geklaard (30 min). De oude banden direct in de auto gelegd. 10/10 would recommend :)

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de bestelling verliep super !!! de chat functionaliteit via de site is handig. mensen achter de chat zijn ongelooflijk, SUPER !!! verzendtermijn is ook gehaald !!!!!

Hun transportfirma is een RAMP !!!!!! (na 2 weken nog steeds geen levering, 't staat wel in hun depot !!!!!) Heel spijtig voor GIVA Wheels, maar ik bestel hier NOOIT meer als ze met Partsexpress blijven werken !!!!!!!!

Pluspunten

Vlotte communicatie, vriendelijke personeel, snelle levering en zeer goede prijs. Echt niks dat me heeft tegengestaan. Zou er sowieso terug bestellen!

Niets tot nu toe.

Pluspunten

Prima service bij het bestellen van de artikelen en een perfecte afhandeling en levering.

Pluspunten

Vlotte communicatie en snelle levering.

Pluspunten

Super goed

Pluspunten

Goede informatie en advies. Prettig contact.

Tips bij zelf monteren wielen (bijvoorbeeld bandenspanning, aanhaalmoment).

Pluspunten

+ hulp bij keuze + verstand van zaken + snelle levering en montage + overzichtelijk en goed werkende website

Pluspunten

Vriendelijke contact. Zoeken pro actief mee achter oplossingen.

Pluspunten

Snel en accuraat werk. Configurator werkt! (ik had een probleem met het bouwjaar HR-V). Resultaat oogt prima. Wel nog afwachten, ik rij nog maar een paar dagen met de nieuwe set!

Korter bij huis :) Koffie kan beter :)

Pluspunten

Erg behulpzaam. Komen afspraken na. Vakmensen.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!