Pluspunten

Vriendelijk onthaal, snelle en goede service, zeer gunstig in prijs alles TOP!!! zeker een bedrijf om aan te bevelen bij vrienden en kennissen

Pluspunten

goed bedrijf denken met je mee, top

na het afmonteren, met de klant mee lopen of het naar wens is en of de klant tevreden is ( overleg, rondje om de auto ) Nu kwam het over zo van ze staan er op wegwezen maar.

Pluspunten

perfecte uitvoering van bestelling. knappe service vriendelijk

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, vlotte afhandeling.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Winterbanden met velgen snel geleverd, snel gemonteerd (25 min) en met wat uitleg op verzoek, correct afgehandeld, koffie is goed

Pluspunten

Snelle levering, beantwoord meteen vragen op whatsapp egt top!

Pluspunten

ik ben zeer blij en ik heb ze zeer snel gekregen ! zeer blij

Pluspunten

- Vlotte en zeer begrijpende bediening. - Vanaf de bestelling tot het verlaten van hun zaak vriendelijk correct. - Doet mij 62 jarige echt deugd dat er nog jonge gasten zijn die een hart hebben voor het geen ze doen en vooral waar ze voor staan. - Had een probleem ivm met de TMP snsors, thuis gekomen via hun site (chat) probleem opgelost. supper!!! - Dus de nazorg is meer dan oke.

Als ik een raad mag geven, vertel de klanten die hun zomer of winterbanden met tmp sensors in hun koffer hebben liggen, dat ze daar last mee kunnen krijgen omdat pc van de auto 8 tmp sensor ipv 4 sensors detecteert. Een weetje dat veel ellende kan sparen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Duidelijke website

Heb nog steeds geen velgen ontvangen!!! Taal noch teken na de bestelling en betaling!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service en snel geholpen.

Zo door blijven gaan.

Pluspunten

Scherpe prijs, klantvriendelijk. Snel en netjes geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle bevestiging bestelling én opsturen factuur.

"SNEL GELEVERD Aan huis geleverd of direct bij uw garage. De goederen worden professioneel verpakt, en levering vindt veelal binnen 72 uur plaats." Hoezo??? "Bestellingen worden wel zonder vertraging afgeleverd." Hoezo??? "- Track & trace service" Hoezo??? Waar dan? Meer dan een week na bestelling én betaling nog niets gehoord of gezien!!!

Pluspunten

Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, komt afspraken na.

Pluspunten

Goede voorlichting.

Pluspunten

correcte eerlijke en snelle service Vriendelijk geen moeite is teveel .

Pluspunten

Bekwame mensen die ook meedenken, snelle reacties. Tot nu toe goede service.

Pluspunten

Mooie site met ruime keuze in velgen, makkelijk zoeken. Na koop, goede communicatie via de mail. Telefonisch goed bereikbaar.

Ik kreeg via DHL de velgen rechtstreeks geleverd, geen Track & trace gehad en daarna maakte DHL er een potje van. Twee velgen geleverd gekregen en 's avonds na wat heen en weer bellen de andere twee. Misschien nog eens naar kijken......

Pluspunten

zeer snelle reactie en snelle levering prijs/kwaliteit is helemaal goed

geen

Pluspunten

Snelle, vlotte communicatie. Snelle afwerking bij montage en goede ontvangst.

Pluspunten

Snel en netjes geleverd, goed verpakt zodat je geen beschadigden krijgt.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!