Pluspunten

Snel, goed en scherp geprijsd, wat wil je nog meer ?!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

De prijzen voor de handel en particulier beetje aanpassen

Pluspunten

Topbedrijf

Pluspunten

Zeer goede, vlotte service. Afspraekn worden nauwgezet nageleefd. Lekkere koffie!

Pluspunten

service alles ok

ik heb er nieuwe velgen gekocht en winterbanden laten opleggen , ik heb een gedacht dat de banden niet zo zacht bollen als de zomerbanden + meer geluid precies ( kan ook aan het merk liggen )

Pluspunten

Zeer goede service, communicatie en velgen snel geplaatst.

Geen, een aanrader!

Pluspunten

goede kennis van prijs en kwaliteit lieten mij kennis maken met een goedkoper banden merk ovation en bevald zeer goed

zou niets weten

Pluspunten

goede informatieverstrekking; flexibel met inplannen afspraken.

Pluspunten

Uitstekende begeleiding bij de keuze van de velgen en banden. Ruim aanbod en concurrerende prijzen. Vriendelijk ontvangen en snelle montage.

Bandenspanning bleek na aflevering veel te laag (2,3 bar ipv 3,1).

Pluspunten

ze doen wat ze beloven voor een zééér scherpe prijs.... de service is goed, en de koffie was ook nog 's erg lekker..!! ondanks dat het 130 km rijden was, ga ik de volgende keer wéér voor Giva wheels!!!!

lekker doorgaan!!!

Pluspunten

Snel en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Ik kwam voor mijn afgesproken tijd en toch gelijk geholpen

Pluspunten

Perfect in orde geen verbetering nodig , was geen probleem om terug te komen liever 1 week wachten en in orde zijn. zal reklame maken voor jullie firma.

geen nodig

Pluspunten

Alles is netjes en soepel gegaan. Telefonisch kundig en goed geholpen en vervolgens het hele bestelproces helder. Bij het monteren van de banden alles heel netjes. Ook de oude banden in de auto gelegd.

Pluspunten

Prima informatie en communicatie. Snelle respons op vragen. Prima offerte en concurerende prijs. Staan open voor discussie en geven goed advies. (Af)levering ook goed verlopen en vriendelijk personeel.

Zorgen dat de klant "ontzorgt" wordt en op tijd het juiste aankoopadvies krijgt. In mijn geval was er een auto-fabrikanten-eis die in eerste instantie niet was meegenomen bij het bandentype. Gezien nog lopende garantie op de wagen en technische consequenties met bandtype kan dit (volgens de fabrikant) negatieve gevolgen hebben voor de aandrijving (4x4). Giva heeft de eis in goed overleg aangepast in de order.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

communicatie vlot een afspraak maken goeie prijzen

tpms sensoren worden niet opgenomen door auto. Kan terug om het probleem te laten oplossen

Pluspunten

Correct, professioneel, ordelijk, netjes.

Pluspunten

Alles in orde. Heel vriendelijk en alles correct uitgevoerd. Aanrader.

Geen op dit moment.

Pluspunten

Vriendelijk personeel. Zeer klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super service van GiVa

Slechte ervaring met levering via Parts Express. Wielenset is nog steeds niet toegekomen.

Pluspunten

Flexibele samenwerking Snel en betrouwbaar

Pluspunten

Correcte prijs kwaliteit snelle service behulpzaam vriendelijke mensen aanrader

Pluspunten

Komt afspraken goed na.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positief punt. Bedrijf geeft aan binnen 1 tot 3 werkdagen. Zit nu op dag5!! Bel het bedrijf en komt niet met een oplossing. Nooit meer iets bestellen bij zo bedrijf!

Bedrijf dichtgooien. Kunnen niet omgaan met fouten die ze maken. Lossen hun eigen probleem niet op

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!