Pluspunten

Erg goeie comunicatie, snelle levering Aan iedereen aan te bevelen TOP!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Velgen blijken toch niet echt de juiste keuze te zijn voor mijn wagen desondanks het feit dat dit zo wel op de website vermeld staat.

Pluspunten

Ze doen wat ze van tevoren zeggen; én zeggen wat ze doen als je er bent. Top!

Geen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Website bestelling is gemakkelijk bruikbaar.

Levering en opvolging via track is klucht, langdurig (2 werkdagen zijn er ondertussen 5), niet opvolgbaar tenzij dure telefoon naar buitenland te maken, beloftes worden niet nagekomen, geen opvolging door bedrijf giva zelf ifv hun leverancier, ...

Pluspunten

KEURIG NET BEDRIJF WAAR ALLES GOED GEREGELD IS. VRIENDELIJK EN KUNDIG PERSONEEL MOOI EIND RESULTAAT

Kan er geen bedenken

Pluspunten

Gewoon no-nonsence, nette prijzen en prima service. Ook hadden de banden een DOT code die pas 6 weken oud was dus ook echt nieuwe banden! Heb bij anderen ook wel eens banden gekregen van bijna 2 jaar oud...

Ga zo door!

Pluspunten

Nette en goede service !

Pluspunten

Bestelling correct en vlot verlopen

Levering kon beter,trace van pakket

Pluspunten

Ik heb een jonge tweedehands Toyota Yaris Hybride gekocht. Maar ik wilde wel leukere velgen en banden. Even op internet gekeken en ik kwam tot de vaststelling dat er een groot prijsverschil bestaat tussen bandencentrales in België, veel duurder, en Nederland. De keuze was snel gemaakt. Zo kwam ik bij onze noorderburen uiteindelijk terecht bij GiVa Wheels in Goirle. Ze beschikken over een website waar je gemakkelijk velgen en banden kunt combineren. Voor de banden, velgen en plaatsing heb ik maar één woord: TOP!

Ik zou het niet weten.

Beter de ventielen na lopen bij mij bleek dat 1 ventiel niet aangedraaid was waardoor ik met een lege band kwam te staan

Pluspunten

Alles prima verlopen en een heel snelle levering.

Pluspunten

Perfecte levering

Track en Trace miste ik wel een beetje Dit is een erg handige tool waarbij je precies je bestelling kunt volgen.

Pluspunten

Groot aanbod. Correcte en snelle levering.

Bezorger was onbeleefd en onrespectvol.

Pluspunten

Leveringsfirma geeft een uur van levering. Dat helpt. Banden geplaatst op velgen in één pakket.

Bestellen met bepaalde/voorkeurs- leveringsdatum

Pluspunten

Goede service en vriendelijk personeel

Pluspunten

-Snelle levering/montage -Goede ontvangst/klantvriendelijk -Goede prijzen

Na montage even met een doekje het montage vet van de velg verwijderen zodat je de velg kan controleren voor vertrek. Voor vertrek de stickers van het loopvlak van de banden verwijderen zodat je onderweg geen rare geluiden hoort en ergens moet stoppen om ze zelf te verwijderen.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke uitleg en actief meegedacht. Bij ophalen, in no time de nieuwe velgen onder de auto gemonteerd. Zeer vriendelijke medewerkers die persoonlijk nog eens extra uitleg en tips geven.

Pluspunten

Ik ben blij met mijn nieuwe velgen en banden: 19" onder Peugeot 508. Goede service gekregen. Medewerkers van GiVa Wheels hebben hun best gedaan om mij als klant tevreden te kunnen stellen.

Pluspunten

Snelle en goede afhandeling

In mijn geval is alles prima verlopen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige website. Bestelling direct in behandeling genomen en snel geleverd. Daarnaast wordt er snel op vragen gereageerd.

Bij de bestelling had ik aan foutief afleveradres opgegeven. Hier 2 keer contact met jullie over gehad en aangegeven dat er op het factuuradres bezorgd moest worden. Zou in orde komen zeiden jullie. Desondanks toch op het foutieve adres bezorgd door de vervoerder. Gelukkig was het dichtbij...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed contact,goede prijs voor velgen + banden.

slecht uitgebalanceerde velg(en),jammer

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!