Pluspunten

Bedrijf is goed bereikbaar en zitten in een schitterend pand waar je van de vloer kunt eten. Je wordt er goed geholpen en zelfs een perfecte fotoshop was niet te veel gevraagd. De mensen zijn super vriendelijk en verstaan hun vak. Korte levertijd en snelle reactie via mail en telefonisch. Perfect !!

Pluspunten

Service volgens afspraak

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke side Goede informatie

Pluspunten

Buitengewoon vriendelijk personeel. Goedwerkende website. Veel keus. Aantrekkelijke prijzen.

Afspraken beter inplannen. Moest half uur wachten. Voor mij geen bezwaar, maar merkte aan andere wachtenden irritatie.

Pluspunten

Duidelijke website, mooi aanbod wielen en banden. Via de app contact gehad en zo een mooie prijs afspraak gemaakt. Contact was erg goed, en snel. Wielen zijn goed aangekomen en zien er top uit! Alles reeds gemonteerd en wat dat betrefd geen op of aanmerkingen. Zeer zeker zou ik hier weer wielen kopen, en Giva aanraden bij familie en of vrienden. Ik heb Giva dan ook direct genoemd in een van mijn Instagram berichten. Giva, thx!!

Wel iets op te merken, maar als opbouwend kritiek ;) Het contact na eenmaal te hebben betaald was duidelijk minder goed, of geen reactie, of pas na lang wachten. Dit zou beter kunnen. Volgens afspraak zouden slotbouten worden meegeleverd, maar helaas zaten die er niet bij, onderlinge communicatie zou hier beter kunnen, scheel verzend kosten voor Giva, en scheelt wachten voor de klant. Uiteraard wel zonder problemen alsnog naar mij opgestuurd. Laatste puntje, het verzendenvan de wielen, naar mijn mening duurde het wat lang voor de wielen werden verstuurd, ruim n week. Maar uiteraard kan ik niet weten hoe druk Giva het heeft ;)

Pluspunten

Bestelde item was niet leverbaar , alternatief supersnel geleverd ! Ook het prijsverschil snel overgemaakt.

Als een artikel op de site staat wel checken of het leverbaar is.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke site Correcte levering - gemakkelijk te traceren - zorgzaam verpakt

Pluspunten

Vriendelijk. Goeie en snelle service.

Pluspunten

Correct !

Pluspunten

Perfect geregeld

Pluspunten

Correcte service . Vlotte samenwerking en goed advies

Pluspunten

Altijd correct, stipt en volgens afspraak Gewoon top !

?

Pluspunten

Goede en snelle service

Pluspunten

Snelle reactie en een goede service

Pluspunten

zeer goede klantenservice snel geholpen

doe zo voort

Pluspunten

goeie klantenservice en gaan goed met je velgen om ik laat daar nu voortaan ook elke keer mijn velgen verwisselen als het winter wordt omdat ze voorzichtig met je velgen om gaan

Pluspunten

Ik kende totaal niets van velgen en banden kopen. Was op zoek naar een mooie set en uiteindelijk MAK WOLF Silver gekocht. Deze personen of persoon aan de andere kant van de lijn heeft echt op alle vragen geduldig geantwoord. Was leuk. Ook tof dat ze zo gemakkelijk bereikbaar zijn via chat en WhatsApp. De tracking ID was ook handig nadien. Alles is goed afgeleverd en kan niet wachten tot wanneer ik de velgen onder mijn wagen kan steken. Ook zijn ze de goedkoopste om te kopen.

Tips... zou wel tof zijn buiten de goede service om een online website te hebben met car configuration, zodat je echt je auto kunt zien met verschillende velgen etc.

Pluspunten

Beste Reinier Ik ben Danny uit Belgie, de man met de atom velgen op de Audi Allroad waarbij in het begin zo veel problemen waren omtrent het trillen doorheen de wagen. Door de Ovation banden te verwisselen naar een A merk zijn al de problemen opgelost Ik zou u op de hoogte houden, maar door een spijtig voorval in de familie kon ik u niet eerder op de hoogte brengen. Dus bij deze alles opgelost en nogmaals dank voor alle moeite en geduld die u toonde. Dank u voor de professionele service Mvg, Danny

Pluspunten

zeer duidelijke informatie, vriendelijk aan de telefoon, vriendelijk bij onthaal en in de werkplaats, perfecte montage.

Pluspunten

Alles goed verlopen en ook levertijd was correct!

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling zeer scherpe prijzen

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Niets op aan te merken. Snel geholpen. Ik ga jullie zeker aanraden.

De communicatie tussen whasapp en het personeel kan ietsje beter.

Pluspunten

zeer goed

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!