Pluspunten

Eenvoudig bestellen via de website, waar je meteen een duidelijk overzicht krijgt van het type velg dat past op je auto. Erg snel een afpraak gekregen om de velgen met banden te laten monteren. De flexibiliteit i.v.m. de planning was super!

Pluspunten

zijn eerlijk over de leveringstijd ook met vakantieperiodes

Pluspunten

Snelle reactie op aanvraag, snelle levering en montering

Uitleg over de verschillende banden qua resultaten ( geluid, netwegdek enz)

Pluspunten

Tevreden over aankoop. Goede service en een zeer gunstige prijs.

Pluspunten

duidelijke website en vlotte service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helaas is mij een set velgen geleverd waarbij de rij eigenschappen vd auto sterk achteruit zijn gegaan, Trillen van stuur en auto enz Een x mee terug geweest maar het is nooit opgelost helaas, Zodoende de set weer verkocht en ook van deze koper klachten gehoord dat de rij eigenschappen niet goed zijn.

Pluspunten

Spullen op voorraad, zeer ruim aanbod en duidelijke website.

Even een berichtje wanneer je de wielen verwachten kan....

Pluspunten

Uitstekende service, snelle reacties op e-mails. Zeker een aanrader!

Pluspunten

nemen de tijd, geven goed advies, snelle afwikkeling.

Pluspunten

Snelle opvolging en service. Zeer goede prijs/kwaliteit

Locatie kan beter aangegeven worden

Pluspunten

tot zelfs in de late uurtjs, 22h30, kreeg ik zelfs reactie en een oplossing. zelfs meerdere. dus top

Van voor aan de straat kant een bord hangen of zetten met GivaWheels hier! ;-)

Pluspunten

Super snelle service en een snel contact via email!! Een heel tevreden klant.

Pluspunten

Snelle levering, heb je een vraag krijg je ALTIJD een snel antwoord via whatsapp. Ik vroeg voor de velgen te plaatsen in de garage die achteraan was, ook daar waren ze heel soepel in om dit even voor me te doen. Ik ben SUPER blij, zeker niet m'n laatste setje geweest bij GiVa Wheels!!!

Pluspunten

Ziet er top uit !

Als de naam aan de gevel hangt is alles oké !

Pluspunten

Goede communicatie en snelle service

Alles prima in orde

Pluspunten

prima prijs/kwaliteit verhouding. communicatie per mail verlief accuraat, goederen werden geleverd zoals op de site opgegeven

Pluspunten

Afspraak correct, en snel afgewerkt. Proper bedrijf, geen poeha, gewoon de juiste business. Uiteraard een kopje koffie gekregen (Nederland hé) Aan te bevelen!

Zou leuk zijn als er na 17uur nog geplaatst zou kunnen worden.

Pluspunten

Goede service goede ontvangst met koffie Snelle levering en plaatsing Reeds op 4 sets besteld bij Giva en allen van degelijke kwaliteit met een eerlijke prijssetting.

1 set velgen niet helemaal volgens voorgestelde foto vooraf.

Pluspunten

Top service prettig contact per mail en telefoon Komen de gemaakte afspraken na, vriendelijk personeel en een bakkie koffie erbij

Pluspunten

Ben terugkomende klant. Opnieuw vlotte communicatie, correcte prijzen en vlotte praktische afhandeling. Een aanrader.

Pluspunten

Service

Pluspunten

Ik heb ongeveer 100 e-mails gestuurd en deze werden allemaal netjes beantwoord! Dan was vandaag eindelijk de dag dat er een set nieuwe banden + velgen werden geplaatst, ook dit ging uitstekend! Super service!

Pluspunten

Goede vakkennis, vriendelijk en behulpzaam personeel, concurrentiele prijzen, goede service! Aanrader!

Pluspunten

Zelfs na sluitingsuur geholpen.

Pluspunten

Prima professioneel bedrijf. Komen alle gemaakte afspraken na. Goede prijs kwaliteitverhouding Set onder een W205 mercedes laten plaatsen. Resultaat erg mooi. Mooi nieuw pand in Goirle.

geen

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!