Snel verzonden

De velgen top , snel verzonden. Prijs zeer gunstig.

Hele mooie vergen, super snel geleverd Heel klein minpuntje, extra wielmoeren bijbesteld (ook ontvangen) maar de doos van de velg ,waar ze bij in zaten,was los

Wat ze beloven, doen ze ook echt!!!!!

Ik kan het iedereen aanraden om hier een velgen set compleet met banden te bestellen. En de montage gebeurd vakkundig

Keurige service, groot aanbod, scherpe prijzen.

Groot aanbod op de site, enkel een deftige visuele configurator mis ik. Ik heb om eerlijk te zijn op een andere site (foire des jantes) uitgebreid de visuele configuraties gedaan en eenvoudig en snel kunnen vergelijken en daarna bij Giva Wheels het gewenste type besteld.

Geweldig!

Hier waren de goedkoopste velgen van alle winkels. Binnen gekomen en meteen geholpen. Mijn nieuwe velgen werden er meteen opgezet. Oude banden met velgen werd netjes op geschreven van welke plek ze kwamen En achter in de kofferbak op mijn kleedje.

Echt fantastisch werk geleverd

Super vriendelijk personeel snelle service mooi werk geleverd ook ondanks dat men anti-diefstal dopsleutel kapot was hebben ze men velgen toch eraf gekregen zeker een aanrader

Accuraat, snel, goede prijs

Snelle duidelijke voorstellen via een offerte. Montage snel na afspraak en een scherpe prijs.

Net wat ik zocht

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel,alles netjes gemonteerd en afgehandeld. En ( ook niet onbelangrijk) niet duur.

Zeer goede ervaring!

Accurate en meedenkende werknemers. Complimenten aan mijn contactpersoon Bram.

De perfecte service aan goede prijzen

Na een velgenset te hebben besteld voor mijn audi rs3 sedan 2017, bleek deze vooraan niet te passen wegens grote remklauwen en afwijkende ET tov de sportback. De velgen gingen zonder problemen in retour en Givawheels ging een oplossing zoeken bij de leverancier en deze werd gevonden bij een ander model van velg bij deze leverancier. Zeer tevreden van de service, enige nadeel op en af rijden op eigen kosten voor retour van velgen die zouden passen, daarom een 9.

betrouwbare en goede service!

Betrouwbare en goede service, kan ik iedereen aanraden!

Perfecte behandeling

Overzichtelijke website Gemakkelijke afhandeling Binnen 48h. bij ons

Keurig!

Prima ervaring met Giva Wheels. 4 wielen met banden besteld voor een Skoda Enyaq. Dit is een breedset met directionele Michelin Crossclimate banden. Alle banden correct op de velg en goed gebalanceerd. Wiel/band combinatie is erg stil en trillingsvrij. Ik ben heel tevreden! Misschien zou een uitdraai van de krachtvariatiemeting op de Hunter GSP 9700 een aanvulling kunnen zijn?

Iedereen blijf ze kijken en vinden ze mooi..

Ik had goeie ervaring en hulp gekregen bij jullie dank jullie wel..

Top service voor een prima prijs

Via whatsapp info gevraagd om bestaande banden van stalen naar nieuwe velgen om te leggen. Na een keuze uit een paar opties een mooi setje velgen uitgezocht en een uitstekende offerte ontvangen. Ook de montage verliep snel. De Aygo is gaaf geworden, Tnx Giva!

zeer tevreden goede en vlotte service

vlotte service goede prijs kwaliteit toppy mvg tony

Eertse gebeld voor toch zeker te zijn van de juiste maat

snelle en vriendelijke service

bestelde velgen hadden geen goede ET waarde maar dat werd zeer snel en correct opgelost door GiVa Wheels.

goede kwaliteit en service

kennis van zaken; vlotte levering; prima kwaliteit.

Focus on customer needs

The staff was very helpful in helping me find the best solution for my needs. Prices are reasonable and delivery times are very fast. I can only recommend this vendor. Tesla Model 3 customer

kwaliteitsvolle producten en service

Je wordt bijgestaan door iemand met technische expertise. Zelfs tijdens het weekend kreeg ik een antwoord terug. Mensen die weten wat service leveren is!!!

Goede service en keuze

Duidelijke Website met super veel keuze. Service en vriendelijkheid is hier top.

Uitstekende service

Makkelijk toegankelijke en ontzorgende website. Duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Bijzonder klantvriendelijke benadering bij het ophalen en monteren van de velgen.

Duidelijk en dik tevreden

Er wordt netjes gewerkt eerlijk en duidelijke antwoorden prijs was ook meer dan redelijk kom zeker een keer terug.

Eerlijk bedrijf dat afspraken nakomt

Ik ben zeer tevreden over GIVA wheels. Mooi set velgen van zeer goed merk gekocht voor mijn Toyota Landcruiser. Tijdens de aankoop ben ik goed geadviseerd en is er een mooie prijs afgesproken. Dit bedrijf adviseer ik iedereen aan.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!