fantastisch bedrijf prijs kwalitatief top

bestelling gedaan van 4velgen ,prijs was zeer goed ,en ook snel geleverd,

Goede en snelle service.

Velgen die ik besteld had konden niet geleverd worden. Kreeg alternatieven aangeboden. Binnen kwartier op auto gemonteerd met zelfde code als originele. Wel iets te hard opgepompt.

Super after sales service.

De geleverde velgen met winterbanden bleken toch niet op mijn auto te passen. Contact opgenomen met Givawheels. Direct werd aangegeven dat probleem opgelost wordt. Andere velg geselecteerd en afspraak gemaakt op bedrijf. De velgen werden gewisseld en alles werd netjes op mijn auto gemonteerd. Prima service!!!

Ben zeer tevereden van de service en prijs kwaliteit zeker een aanrader voor velen. Spijtig dat jr hun vooraden niet perfect weergeven. 1 minpuntje is dat je de order niet wat kan volgen wanneer zijn de velgen geleverd wanneer worden de banden erop gelegt en een uiterlijk leverings datum zou een gerust stelling zijn 2a3 weken is ruim dan weet je ni wanneer je echt thuis moet zijn. Nomaals bedankt aan het top team van givawheels mvg gunther

Zeer goed geregeld en geholpen

Ik had eerder een probleempje gehad en dat hebben ze uitstekend opgepakt en met een prima coulance opgelost. Uitstekend geholpen

Super service !

Black Rhino Arsenal matt black velgen met BFGoodrich All-Terrain T/A KO2 banden besteld voor mijn RAV 4. Perfect geholpen en snel geleverd. Zaten niet de juiste centreerringen bij het setje, zijn meteen nagestuurd !

geweldig

Ik kon simpel de velg en bandenmaat zoeken en zo eenvoudig mijn keuze maken

Nu voor de tweede keer wielen besteld bij jullie

Zeer tevreden over de bestelde set keurig verpakt en zeer snel geleverd.

Snelle levering. Velgen zoals verwacht

Zoals elke keer een vlotte levering. Velgen en banden zoals verwacht

Vlotte afhandeling

De bestelling werd vlot afgehandeld en geleverd.

Zeer vriendelijke mensen

Zeer goede service vriendelijke mensen, altijd bereid te helpen,zeker aan te raden

Snelle en correcte levering

Alles geleverd in korte tijd zoals besteld

Gewoon prima!

Alles verliep vlotjes, bestelling, levering, communicatie. Prijzen zijn o.k. en het gamma immens met kwaliteitsmerken als Borbet, Rial, Ronal, O.Z, Speedline, enz... Meer moet het niet zijn hé.

Super tevreden

Door de juiste info over de wagen in te vullen was het zeer makkelijk de juiste velg uit het zeer ruime aanbod te kiezen. Heel toegangkelijke website. Na alles besteld en betaald te hebben, is de levering netjes (goed ingepakt) en binnen de aangegeven tijd gebeurd.

Snel en netjes geleverd

Dankzij goed advies van een Giva medewerker heb ik een set velgen met banden besteld voor hele nette prijs, na 2 dagen waren ze al geleverd. Top bedrijf!!

Wederom mooie velgen snel geleverd

Voor de 4e keer een set velgen met banden gekocht. Mooie velgen, snel geleverd, prima gebalanceerd, goed verpakt, eigenlijk alles goed dus.

Groot assortiment, duidelijke website, snelle verzending

Op de website zijn duidelijke en gerichte filtermogelijkheden om de juiste velgen voor jouw merk en type te vinden. Snelle verzending van de velgen. Groot assortiment.

Top kwaliteit en super service!

Simpel bestel proces voor velgen en winterbanden en uitstekende after sales!

Prima service en zeer klantvriendelijk

Makkelijk te bestellen, ook monteren was perfect geregeld. Kon ook snel terecht

Snel, vriendelijk en deskundig.

Na eerst een duidelijke telefonisch advies de velgen, winterbanden en sensoren besteld. Al na 4 dagen bericht dat ik kon komen om ze te wisselen. Lekker snel en door vriendelijk, deskundig personeel overgezet. Het bedrijf heeft een grote keus zowel in velgen, banden en zelfs sensoren. Wat ik zelf heel belangrijk vind is de geweldige service. Perfect!

Efficient

Veel keuze Snel geholpen

Mooie wielen en klantenservice reageert snel

Onlangs paar velgen en banden besteld. Levertijd bleek stuk langer dan vooraf beloofd. Moest zelf initiatief nemen om contact te zoeken omdat wielen nog niet gepland stonden voor levering. Ook 2e keer niet pro actief benaderd dat levertijd later zou worden. Uiteindelijk geleverd, ben er blij mee. Klantenservice reageert overigens wel snel al is het wat reactief.

Professioneel en zeer vriendelijk!

Zeer goed beholpen, merci

Prima velgen en banden

Levering heeft wel wat langer geduurd,naar velg en banden prima. TPMS stopte er alleen na twee dagen mee.

Mooi en goed product, snel geleverd.

Mooie velgen, inclusief toebehoren, binnen enkele dagen geleverd. Voldeed volledig aan de verwachtingen. Super.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!