Uitstekende snelle service

Het betsellen ging heel vlot. Je wordt heel goed geholpen ook met de bijhorende onderdelen die nodig zijn voor nieuwe banden. Ruime keuze en een heel vlotte levering.

perfecte velgen

snelle levering, mooie velgen, prijs/kwaliteit uitstekend

In een woord top!

Hele fijne ervaring gehad, goede service en erg mooie velgen! Ik ben er helemaal blij mee!

Goede ervaring

Ik vond het een top service, wat ik alleen erg jammer vind is dat er op de velgdoppen geen beschermplastic zit. 4 doppen vol met krassen. Erg zonde. Verder niks aan te merken. Mvg A Haarsma

Goed bedrijf voor sportvelgen en banden !!!

Ik heb hier mijn sportvelgen en banden gekocht. Ben zeer te spreken over informatie die zij verstrekken en het advies wat zij geven. Top bedrijf !!!

top

Goed advies, snelle levering denken met de klant mee.

Zeer goede service en informatie over sportvelgen en banden !!!

Mooie velgen maken de auto. Ik heb een goede keuze kunnen maken dankzij goed advies door GIVA WHEELS, helemaal top!!!

Zeer goede service en informatie over sportvelgen en banden !!!

Goed contact bedrijf/klant, directe antwoord voor vragen, alles netjes geregeld! Op montage dag komt problem met velgen (komt niet precies deze wat ik heb besteld, maar we heben samen goede oplosing vinden!

geweldig

zeer vriendelijk maar vooral een zeer goede informatie bedankt jullie zijn een supper team

Prima telefonische ondersteuning en afwikkeling

Goed advies, snelle afwikkeling. Keurig gemonteerd . Goede communicatie. Velgen komen exact overeen met de afbeeldingen. Zeer tevreden.

Prima telefonische ondersteuning en afwikkeling

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!