Geweldige service en vakkundig advies!

Ik wilde graag dikke wielen onder mijn cabrio, het was lastig omdat ik niet precies wist welke velgen ik moest kiezen. Na wat mailen ben ik naar de vestiging toe gereden waar ik erg hartelijk ontvangen werd! Oude wielen eraf, nieuwe erop, gepast, gemeten en helemaal blij! Dank voor jullie geduld en hulp! Het resultaat is helemaal zoals ik gehoopt had!!

Goed gevoel, denken met je mee en komen met een prima oplossing.

Ik heb een uitstekende ervaring beleeft met Giva Wheels. Was opzoek naar een reserve wiel voor mijn Qashqai. Van de zomer gaan we naar Portugal en willen we niet afhankelijk zijn van een luchtpomp met een potje bruis lijm. In overleg met de hr. van Gils heeft hij voor mij een prima reserve wiel samengesteld, voor een prima prijs. Na 3 dagen werd het wiel compleet gemonteerd afgeleverd op de camping. Meneer van Gils, bedankt.

verwacht zoals ik heb kunnen zien

Ziet er heel mooi uit en goed verpakt. buiten mijn verwachting ziet het er zeer mooi uit.

Top service en bezorging.

Top service en bezorging alles zag er goed uit. En ze passen ook perfect.

Hele goede ervaringen, betrouwbaar en snel

Giva Wheels levert kwaliteit is betrouwbaar en snel

Super goed geholpen door het team.

Eerste keer velgen en banden bestelt vandaag er op gelegd bij Giva super goed geholpen Toppie

Goede prijs, goede verpakking en aflevering

Tot ik de winterbanden ga gebruiken, kan ik wat betreft de service en prijs alleen maar positief reageren.

Topservice

Eerste ervaring met dit bedrijf en zal zeker niet de laatste keer zijn. Ben enorm tevreden !!! Toppers in het vak!

Dankzij GIVA is mijn Q5 af

Heel snel en goed geholpen met een setje mooie velgen op mijn nieuwe Audi Q5

Prima.

Vrijdag 15 april setje velgen inclusief banden laten monteren bij Giva. Set lag klaar binnen een uurtje reed ik weer weg met mijn kilometer vreter. Prima geregeld, goed contact via mail. Afspraak snel gemaakt. Een tip, de koffie was niet te zuipen!

Goede service & fijne levering

Goede service & fijne levering

Professionals

De levertermijn van mijn order was zoals geschreven op de website. Vriendelijke en professionele afhandeling ter plaatse

Top!!!

Van begin tot eind alles correct verwerkt

Zeer vriendelijk en goede snelle service

Goed contact gehad. Zeer snel geleverd. Niks op aan te merken.

De bestelling was ruim binnen de opgegeven termijn afgeleverd. Belangrijker,.. de balans is perfect. Velgen en banden zijn volledig volgens specificatie. Volgende keer bestel ik hier weer.

Alles was inorde en niks was beschadigd!

Goede snelle levering

Mooie velgen + all season banden. Top geleverd goed verpakt en tip product zeker een aanrader

Mooie velgen met veel keuze en snelle reacties en levering

Zeer brede waaier van velgen met banden in alle prijscategorieën . Foutje bij de levering werd snel rechtgezet door Giva.

Boven verwachting

Wisten zelf nog welke velgen. Bestellen er eentje extra en vragen dan nog even aan welke kant de witte letters moeten van de band. Top!!!

Zeer goede service

Mocht ik weer eens nieuwe velgen willen ga ik hier direct weer naar toe. Snel geleverd en ook nog eens keurig verpakt. Zeker een aanrader voor een ieder die een mooie set voor betaalbare prijs wil hebben. Vriendelijke groet, Wim.

uitstende service

het kostte mij moeite om er voor mijn bus achter te komen welke velgenmaat ik moest hebben. deze club heeft mij meer dan uitdstekend geholpen. TOP

wat lange levertijd maar was netjes vermeld voor dat ik ging bestellen

Netjes afgeleverd door vervoersbedrijf

Perfecte service!!!

Alle vragen snel beantwoord met het juiste antwoord! Snelle levering!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!