Keurig geleverd

De velgen waren een paar dagen "zoek" maar dat lag zeker niet aan Giva Wheels. De vervoerder was helaad wat laks.

Super snel en voordelig

Het uitkiezen van de juiste velg en winterband is super eenvoudig. Maar vooral de snelle levering was verrassend. Super goed bezig, bedankt voor de fijne samenwerking.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

Goed advies gehad over winterbanden en TPMS. De levering was 5 dagen na de bestelling. Binnen een halfuur waren de wielen gewisseld. Heel klantvriendelijk personeel. Zeer tevreden over het resultaat!

Prima bedrijf met prima producten

Mooie site, met duidelijke configurator. Prima prijs kwaliteit verhouding. Telefonisch goed bereikbaar met goed advies. Velgen met banden netjes en snel geleverd in een degelijke verpakking.

Prima winkel met snelle service

Ik heb op de site velgen bij de banden gezocht die ik wilde hebben, is allemaal prima gegaan. Giva heeft de banden er op gezet en de TPMS gekoppeld. Het was wat verder rijden maar dat maakt niets uit voor zulke mooie velgen en banden. Ik zat ook heel snel weer op de weg terug.

perfect

De service is perfect. De levering is perfect. De bestelde artikelen en email hierover perfect.

Deskundig, goed advies en ook nog heel vriendelijk

Nadat ik me georienteerd had heb ben ik gaan bellen om nog wat advies te vragen. Hierbij kreeg ik antwoord op al mijn vragen en heb daarna de velgen met winterbanden besteld. In eerste instantie wilde ik ze laten bezorgen. Maar het leek me toch handiger om de wielen door Giva Wheels te laten monteren. Dat was geen probleem. Afspraak gemaakt. Een week later zaten ze eronder. Helaal goed!

Service die iedereen zou moeten geven!

Ik zocht winterbanden met licht metalen velgen voor mijn Enyaq. Met wat vragen nog even gebeld en de kennis en kunde van giva wheels was goed merkbaar. Ik heb de wielen besteld, maar helaas door een fout van de fabrikant zat de verkeerde maat velgen in de verpakking. Vervelend, maar giva wheels heeft het zeer voortvarend en meedenkend opgepakt. In overleg is alles direct en volgens mijn wensen afgehandeld en alle extra kosten zijn zeer netjes gecompenseerd. Fouten kunnen gemaakt worden, het gaat erom hoe je ze oplost. En dat was in één woord: hulde.

heel goed

snelle service, heel behulpzaam, snelle levering

Zoals het hoort

Sneller geleverd als vermeld op de site en goed verpakt . Wielen met de banden netjes gemonteerd en goed gebalanceerd. Zeker een aanrader

Makkelijk te bestellen

Makelijk te bestellen,perfect geleverd. Top bedrijf.

Onwaarschijnlijke kwaliteit en service voor deze prijs ! TOP !

Zeer vriendelijke en vlotte hulp via de telefoon tijdens de bestelling! Makkelijk en correcte bestellingswijze. Zeer transparante en op de voet op te volgen status van je order. Zeer vlotte en nette levering. En dit alles aan een scherpe prijs! Top ervaring, zeker niet de laatste keer.

Perfecte service, alles zoals besproken.

Alles perfect in orde zoals besproken, zeer vriendelijke service!

Zeer goede en correcte service ... TOP !!!

Snelle correcte afhandeling van bestelling +montage.

100% volgens verwachting

Mijn bestelling is helemaal naar wens en ruim binnen de gestelde termijn geleverd. Ik heb de wielenset netjes ontvangen. Ook het TPMS systeem gaf geen enkel probleem, terwijl ik daar vooraf wel spannende verhalen over had gelezen. Als Hollander heb je natuurlijk altijd wel iets om over te zeuren. Dus als tip voor GIVA. Als je bij het plaatsen van de bestelling de ruimte geeft om een vraag te stellen, moet je daar natuurlijk wel iets mee doen. Ondanks dit kleine schoonheidsfoutje echt helemaal top gedaan. Het belangrijkste is uiteindelijk toch het product zelf en dat de levering naar wens is verlopen.

Snel geleverd voor een goede prijs.

Mijn bestelling was snel binnen en de prijs was goed

Ontzettend gemakkelijk mooie winterbanden met velg kunnen bestellen

Door de fijne online software wordt je door het hele proces geleid zonder dat je enige kennis van banden en wielen hebt. Het zou wellicht handig zijn om ook een inleertool voor de banden optioneel mee te leveren. We kwamen er eigenlijk pas na levering achter dat je hier een apparaatje voor nodig hebt (maar wellicht hebben we niet goed gelezen of hebben we echt veel te weinig verstand van banden).

Gekregen wat ik wou

Gekozen, besteld, geleverd,wat wil je nog meer.

correcte en snelle levering .

Correcte en vlotte levering

Super klantgericht

Zeer klantgericht , heel correct , heel vriendelijk. En passen heel goed op als banden op de velg worden geleg. Is 3de set die we daar kopen en zullen er nog volgen.

Uitstekende service ontbreekt aan niks

Uitstekende service ontbreekt aan niks Zou het iedereen aanraden.

Wat een fijn bedrijf

Erg fijn professioneel bedrijf! weten exact waar ze het over hebben en helpen je waar nodig in de keuze. Top!!!

Overzichtelijke zoekresultaten per auto. Na het bestellen werd alles netjes, snel en compleet gemonteerd geleverd. Een puntje van aandacht zijn de TPMS sensoren, gekozen voor de merkeigen sensoren (duurste optie) die ingelezen zouden zijn. Nu blijkt dat ik deze opnieuw moet laten inlezen bij de dealer ivm een foutmelding.

Topservice

Makkelijk te bestellen met heel veel keuze, snelle levering met duidelijke handleiding. TOP

Zeer goed geholpen.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!