goede service, geleverd wat is besteld!

Mooie set velgen met winterbanden besteld. Netjes geleverd, goed verpakt. Gemonteerde TPMS sensoren werkten direct.

Ruim aanbod, goed advies en snelle levering.

Ruim aanbod, goed advies en snelle levering.

Keurig geregeld en snel geleverd

Heb 19 inch Monaca gp1 hoogglans zwart velgen besteld voor mijn Volvo XC60 2018. Winterbanden eronder. Prima en prachtig setje. Top verpakt. Misschien 1 kleine tip om bij dergelijke wielen (in de zwarte kleur) wielmoerdopjes aan te bieden in de kleur zwart. Stond nu wel heel knullig mooie zwarte wielen met zilverkleurige wielmoeren.

Super service , snelle levering

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Goeie bedrijf

Volgende keer weer

Good

Some delay due to the missing materials (rims), but compensated with a free set of wielsloten. Communication good

zeer goede ervaring

Makkelijk te bestellen en nadien prima afgewerkt, bedrijf is afspraak goed nagekomen.

Uitmuntende service

Dit is mij tweede set velgen + banden en nog steeds zeer tevreden . Goeie service en uitstekende uitleg

Super service en goede en snelle levering.

Set (winter) banden en velgen (GMP Fasten 19inch) besteld voor mijn Mazda CX-5 Sportive. Zeer tevreden hoe de set geleverd is. Alles Netjes ingepakt en ook een zeer aardige transporteur. Transporteur was bereid om de set achter het huis neer te zetten aan de kant van onze garage. Ook nog contact gehad met GIVA Wheels over het ogenschijnlijk niet passen van de bijgeleverde centreerringen. GIVA heeft er alles aan gedaan om mij te helpen. Ze hadden zelfs een andere set centreerringen opgestuurd naar mijn huis adres. Achteraf bleek dat de geleverde centreerringen gewoon paste maar dat ik verkeerd had zitten kijken tijdens de montage. Alles bij elkaar zeer tervreden of de service en de bestelde producten. Kan iedereen aanraden bij GIVA Wheel te bestellen. Groet, Oscar

Fijne service en kwaliteit

Gewoon uitstekend

Altijd snel, helder en hulptaal. Goede kwaliteit/prijs

Ruime keuze, prettige website, en ondanks gekke situatie waarin we ons verkeren snelle en keurige levering. TOP

Positief, alles correct uitgevoerd

Correcte afhandeling van de internet bestelling en volgens afspraak montage winterbanden en in lezing censoren. Binnen 30 minuten alle wielen gewisseld en op de zomerbanden aangegeven van welke plek ze zijn gewisseld. Zomerbanden netjes terug gelegd in de auto. Super !!!!

Voldeed volledig aan de verwachting!

De gezochte wielen (velgen +banden) waren erg makkelijk te selecteren m.b.v. de filters op de website. De gemaakte afspraken omtrent uitvoering en leveringsdatum keurig nagekomen. Goede communicatie.

Mooie velgen, professioneel contact

GiVa Wheels beantwoordde mijn vragen vriendelijk, zowel via de telefoon als per mail. Velgen in uitstekende staat geleverd, erg tevreden.

top service!!!

Mijn ervaring voorafgaand aan de aankoop van de velgen was al top te noemen. Goede begeleiding en hulp. Aankooptraject, maar vooral de after-service is uitstekend te noemen. Waar het bij veel bedrijven stopt na de aankoop van een product, gaat het bij GiVa Wheels verder als je hulp nodig hebt. Dit maakt het dat je in de toekomst wederom bij GiVa Wheels gaat kopen. Kortom, ga zo door!

Goed geholpen

Ondanks dat ik 24 uur te vroeg was ( mail niet goed gelezen, mijn fout ) helijk geholpen en binnen 30 min weer op weg naar huis met de velgen die ik wilde.

Kwaliteitsproduct en snelle levering.

Super goed

Vlugge en goede levering

Bestelling van 4 velgen en banden via een uitgebreid overzicht van mogelijkheden. Keuze gemaakt en alles netjes verpakt geleverd aan huis.

the best rim shop online

I already purchased 4 sets of rims from Giva. The colleagues are very responsive, courteous, polite and they always try to help and find the best solution. I can only recommend them!

Perfect en binnen de vooropgestelde tijd geleverd.

Mijn terughoudendheid bleek onterecht.Stevig verpakt , perfect uit gebalanceerd en de sensoren werken zoals het hoort.

Setje winterwielen, dus banden en velgen gekocht via internet. Banden zijn netjes gemonteerd en product binnen 10 dagen afgeleverd zoals besteld. Kortom goed.

Keurig advies en prima levering

Super goed geregeld en keurig afgeleverd.

Toppers

Groot assortiment, goed advies via uitgebreide website en nette prijzen, vlotte service

Supersnelle en klantvriendelijke service

Prima en snelle service. Just in time en snelle correcte uitvoering. Uitstekende prijs/kwaliteit

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!