TOP!!!

Aanrader, zeer snel geleverd en voor n mooie prijs.

Hele mooie wielen

Heel netjes mee omgegaan en mooi resultaat.

Top in afleveren alles perfekt

Het is perfekt in Material en afleveren

Bestelling geplaatst en keurige ontvangst bevestiging. Op locatie goed ontvangen en na een klein half uurtje lagen de velgen met banden onder mijn auto... ik heb de originele bandenspanning sensoren laten monteren... alles werkt en de wegligging en rijeigenschappen zijn goed... kortom prettig zaken mee te doen.

Van a tot z top geregeld

Lang gezocht tussen de overvloed van velgen op de website. Via WhatsApp een aanbeveling gevraagd voor banden. Na 2 u reactie! Top Velgen netjes gebalanceerd . Super degelijk verpakt met centreerringen en moeren.

Top service.

Een snelle reactie.

Perfect bedrijf.

Wielen besteld waar ik niet helemaal zeker over was, of ze wel zouden passen. Goede en snelle communicatie met Reinier van Gils (topper) Snel en goed verpakt geleverd. Een echte aanrader.

Knap werk

Besteld en de week nadien mail gekregen dat ze binnen waren. Afspraak gemaakt voor te velgen te laten plaatsen. Daar toe gekomen en half uur nadien weer weg. echt knap werk. goede service

Mooie velgen....goede service

Vlotte behandeling na bestelling...velgen waren mooi kwamen op tijd zoals afgesproken

Sneller geleverd dan verwacht

Alles was in orde met de bestelling, het was zelfs eerder binnen dan verwacht (3-4 werkdagen, ipv 6). Zeer vriendelijke bezorging ook van parts express!

Vlug efficient netjes

Zie titel

toppie

heel gemakkelijk mijn bestelling geplaats een aantal dagen erna werd het al bezorgd netjes verpakt de velgen met banden erop plus nieuwe bouten erbij . en zeker om te vertellen dat de bezorger zeer behulpzaam was. ik ben zeer tevreden.

TOP!

Ik had velgen gezien op de website en wilde iets vragen over de bandenmaat, tpms-sensoren en wielbouten. Aan de telefoon vakkundig te woord gestaan en ik heb dan ook direct de bestelling gedaan. Op de totaalprijs ontving ik een leuke korting. Na betaling zou de set binnen 11-15 werkdagen geleverd worden, maar na 5 werkdagen stond de bestelling om 8:30 uur al op de stoep! Goed ingepakt en schadevrij geleverd. Dezelfde middag nog de velgenset gemonteerd en inmiddels 300km gereden met de wielen. Supergoede ervaring met Giva Wheels!

Perfecte levertijd

Al mijn 5de set velgen/wielen. Topmateriaal aan topprijzen!

Voor de tweede keer nu wielen gekocht top

Toppie

Altijd vriendelijk en weten waarover ze praten Weet je iets niet zeker? Bel ze op en je bent direkt geholpen. Top team

Snelle levering en goed verpakt

Perfect snel netjes

Perfect snel netjes

Nooit iets kopen

Zeer slecht Je zoekt je velgen via een foto zeer makkelijk Maar vervolgens sturen andere velgen dan op de foto’s! We sturen ze terug om dat het de verkeerde velgen zijn ! En vervolgens treken geld af van de betaling ! Om dat ze terug genomen moesten worden.

Prima bedrijf

Mooie velgen online besteld en afspraak gemaakt om deze te laten monteren. Snel en goed eindresultaat. Top

Zeer positief

Vriendelijk, en goed verder geholpen.

Prima snelle service

De set banden en velgen werd sneller geleverd als aangegeven op de site bij bestelling. Het was keurig ingepakt op een pallet met de benodigde bouten centreerringen en een handleiding.

Snelle en goede service

Velgen prima verpakt en snel geleverd nog voor de op gegeven wachttijd netjes en volledig volgens samenstelling afgeleverd

goed duidelijk en snel

Ik heb wel een tip: maak iets duidelijker dat tpms sensoren niet achteraf te monteren zijn en je die dus beter bij kan bestellen.. Ik heb erop bezuinigd en nu moeten dus de banden weer van de velg..... dat komt wel als de winterbanden erop gaan....

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!