Uitmuntende klantenservice

Mijn eerste keer nieuwe velgen bestellen heb ik bij GiVa Wheels gedaan, dit vond ik nogal spannend omdat ik de hele auto wereld niet zo goed ken, en daarmee vaak terughoudend ben met grote bedragen uitgeven. GiVa Wheels hun klantenservice heeft mij gedurende het hele process, van af het uitzoeken tot het afleveren bij de hand genomen om te zorgen dat ik de grootste kans van slagen had. Niet te vergeten met reactie tijden die over het algemeen korter waren dan 15 minuten. Zodoende kan ik GiVa Wheels bij iedereen aanbevelen omdat ze al mijn zorgen weg hebben genomen. En de velgen netjes hebben geleverd volgens afspraak.

Mooi ingepakt, alles zat erbij, mooie velgen, banden erbij. Snel geleverd.

Prachtige velgen banden goed in balans

Mooie site Veeeel keus Prima keuze aan banden Banden prima gemonteerd Keurig verzonden en bezorgd

Super Super bedrijf

Super snel prima product prima personel Prima prizen Ik adviseren van dit bedrijf te kopen

Snelle montage en levering Kan dit bedrijf iedereen aanraden

Geleverd volgens afspraak, en goed verpakt.

Netjes ,goed afgewerkt en snelle levering

Ben tot nu toe zeer tevreden

Snel antwoord bij vragen en zeer behulpzaam. Zeer aan te bevelen als verkoper.

Goede service ! Top kwaliteit aanrader !!!

Zeer goede service online besteld en na 10 a 13 dagen al geleverd en goed verpakt ben heel blij met mijn 22"AXEwheels ex30 silver polished

Prima service, zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Bestelling via de ebsite gedaan. Wielen bleken moeilijk te leveren. Samen met de verkoper op zoek gegaan naar alternatief. Goed meegedacht en prima geholpen.

Goede service Is er een probleem ze bellen jou Echt aan te raden

Ongelooflijk !

Serieuze en snelle service, op elk verzoek werd snel gereageerd. De velgen zijn goed verpakt. Ik raad het aan!

Goede service en snel geholpen

Sneller dan een set wissel bij de dealer. Door een fout van een andere leverancier had ik wel banden maar geen velgen. GiVa heeft dat super opgelost, heel snel geleverd en super montage.

Alles verliep vlot , maar de levering was toch later dan het aantal dagen dat ze vermeld hadden.

Uitstekende service. Velgen met banden besteld op 29-3-2021 en de set binnen gekregen op 6-4-2021. Precies binnen de levertijd wat ze aangaven. Velgen set netjes verpakt en geleverd. 10-4-2021 de set gemonteerd onder mijn Peugeot 207 en staat fantastisch. Zeer tevreden over Giva Wheels.

Mooie kwaliteit

Netjes verpakt.

Stipt en correcte service

Zo als het moet zijn

Alle sites/webwinkels zouden zo moeten zijn simpel en duidelijk Auto ingeven Velgen, banden en ventielen kiezen Al dan niet nog enkel bijkomende opties Afrekenen en klaar De wielen komen goed verpakt en binnen de aangegeven termijn toe Montage instrukties zijn ook duidelijk De prijs is ook goed

Uitstekend!

Super vriendelijke mensen. Wielen kunnen volledig naar eigen wens worden samengesteld en voor een prikkie worden gemonteerd. Montage kan op worden gewacht en is razend snel klaar. Absoluut een aanrader.

Vlot

Snelle,correcte aflevering met zeer goede prijs/kwaliteit.Handige website

Vriendelijk te woord gestaan

Prima geregeld duidelijke communicatie . Leuk zakendoen.

Kwaliteit

Mooie velgen, correct geleverd, kwaliteit aan een mooie prijs.

Prima bedrijf.

Goed afgeleverd, met alle toebehoren. Perfect verpakt, staat heel mooi.

Excellent!

Wheels were very well packaged and undamaged. Delivery to Finland was fast and delivery costs reasonable. Very recommended!

Goede kwaliteit voor een goedkope prijs

4 nieuwe banden met velgen besteld. Alles is netjes en snel geleverd, zeker een aanrader

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!