Prima prijs en service!

Mooie set 19" gekocht voor mijn Mercedes. Prijs was scherp, levertijd ruim binnen de afsproken tijd. Erg vriendelijk personeel. Schone professionele werkplaats. Klein probleempje met een band, langs rijden en meteen opgelost! Dat is service.

Super service en top geleverd zeer netjes met een juiste beschrijving en uitleg, Ik zeg zo door gaan en zeker geen spijt van de aankoop Top !!!

Snelle service en super kwaliteit!

Alles was proper ingepakt en goed geleverd op een snelle tijd. De kwaliteit van de velgen zijn ook heel goed qua prijs verhouden.

Goede ervaring

Mooie website makkelijk uitzoeken ook voor de gewenste band. Wielen netjes afgeleverd.geen problemen met montage.mooi product.

Très bon service

Bon contact avec le service commercial, à l'écoute du client. Suivi impeccable après envoi, vous êtes averti de l'évolution de la livraison et le livreur était très serviable.

Snel, professioneel en scherpe prijzen!

Mijn bestelling was snel binnen. Vervolgens binnen enkele dagen een afspraak om te monteren. De velgen lagen al gebalanceerd klaar, ik stond dus binnen 20 minuten weer buiten. Op internet flink wat gezocht, maar ik kwam qua aanbod en op prijs toch iedere keer bij Giva Wheels terecht. Top geregeld!

Vlotte levering en ruime keuze

Giva wheels heeft een uitgebreid assortiment en website helpt je perfect verder in functie van je type wagen. Levering snel en correct.

Erg fijn contact en snel de fantastische velgen geleverd!!

Fijn contact en de set snel erg netjes verpakt geleverd. Mijn schoonzus twijfeld nu ook een set te kopen. Krijgt ze miss wat koting als ze een 2 de set koopt binnekort?

100% tevreden

Velgen en bandenset besteld. Snelle levering en zeer netjes verpakt. Zeker een aanrader

Snelle en goede service !

Duidelijke en snelle communicatie. Velgen + banden besteld, afspraak gekregen, velgen en banden stonden klaar en werden eerst getoond. Montage uitgevoerd op 10-15min. Betere service kan haast niet !

Positief

Correctheid, stiptheid, volgens verwachtingen

Snel geleverd en goede communicatie

Goede communicatie en snel geleverd. Alleen ze zetten de velgen bij je aan de deur zonder iets achter te laten. Vind dit echt slecht daar moeten ze wel aan werken

leuk team denken mee , oplossingsgericht echte aanrader

vlotte levering, goed verpakt en alles prima in orde

Snelle levering goede communicatie

Mooie velgen voor een redelijke prijs

Strakke ervaring, snel en goed

Mooie velg, snel erop gelegd en enorm blij met het resultaat.

Uitstekend!

Goede overzichtelijke site waar je perfect kunt vinden wat op je auto past. Snelle en goede levering. Zeer aan te raden.

Goed geholpen.

Telefonisch contact gelegd ivm vragen over de maten van de velgen die ik wilde bestellen. Ik ben goed te woord gestaan. Na 2 weken velgen binnen inc. wielbouten. Bij het monteren van de velgen, bleken de wielbouten verkeerd te zijn. Schroefdraad was verkeerd. Daarbij kwam ook dat velgen aanliepen tegen de remklauwen. Uiteindelijk extra spacers met langere wielbouten moeten kopen. Dat is wel jammer.

Zeer proffesioneel

Een onwijs fijne ervaring, klantvriendelijk en professioneel komt Giva Wheels over. Een uitstekende service, personeel komt zeer gemotiveerd over en ze werken daar met professioneel apparatuur. En de koffie is zelfs lekker.... Top bedrijf, een echte aanrader mensen!!!!

Goede prijs, serieuze en prof

Snel en Vriendelijk

Netjes geholpen mooi product goede prijs en duidelijk advies alleen vergeten de ventiel dopjes aan te brengen

Breed aanbod voor goede prijzen

Ik kon hier velgen vinden welke anderen niet aan konden bieden. Nette communicatie bij vragen en snelle levering. Top !

vakkennis op maat

Ook voor een niet dagelijkse opdracht een flexibele oplossing. Duidelijke afspraken, Geweldige service.

Alles tiptop in orde

Prima kwaliteit enorm veel keuze zowel velg als band. Vlug geleverd en veilig verpakt echt een aanrader.

Perfect klantenservice !

Vakkennis, goed luisterend naar de behoeften van de klant. Competitieve prijsssetting en volle administratieve afhandeling.

Slordige montage

De rood-bruine markeringsstippen op de banden zijn niet ter hoogte van de ventielen geplaatst. Er zijn 3 verschillende bouten geleverd, namelijk: 6 stuks van 77 gram, 8 stuks van 67,7 gram en 6 stuks van 65,8 gram. Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!