Topservice en topprijzen!

Velgen en banden gekocht bij Giva. Super snel en schadeloos geleverd. Een zeer ruime keuze en Giva past zich aan aan de klant. Ik bestel hier zeker opnieuw!

Prima service, korect, duidelijk, kwalitatiev, en goedkope prijzen Het beste tot nu toe in europa

Goede kwaliteit en snelle levering

Velgen en autobanden gekocht, goede producten. Binnen 8 dagen geleverd zoals aangegeven, en netjes een mail met track en trace van tevoren gekregen zodat ik de chauffeur kon volgen hoe laat hij er was. Chauffeur heeft ook nog geholpen om ze uit te pakken en in mijn auto te leggen. Ook het telefonische contact van tevoren om informatie in te winnen om een keuze te maken tussen de vele soorten was erg goed. Ze hebben verstand van hun producten en waren behulpzaam.

Super service bij verkoop en montage

Allereerst een keuze gemaakt via de webshop waar je een giga keuze heb op een hele makkelijke en mooi website. Vervolgens na een week laten monteren bij Giva.. Super service en erg snel.

Snelle levering en alles perfect

Is gewoon een aanrader, heb je problemen met iets , word dat ook snel opgelost, en ook snel antwoord terug via mail, SUPER

Correcte ervaring

Goede en correcte info Goede en correcte afhandeling Snelle en correcte levering

Net bedrijf, doet wat het belooft

Na wat zoeken op internet set wielen voor de Mini besteld. Netjes bevestigd en netjes afgeleverd op de aangegeven tijd. Geen klachten, alles zat erbij.

Topservice en toplevering!

Mijn wielen zijn 4 werkdagen vroeger aangekomen. Wat een supersnelle levering!!

super tevreden

via de website de juiste set velgen en banden combinatie voor mijn auto samengesteld, erg eenvoudig, ook voor afwijkende maten. Na de bestelling via de account goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en na bevestiging van ontvangst direct en vlot een afspraak kunnen maken voor monteren. Alles super correct verlopen en na montage, afhandeling en foto's voor de website in kleine 20 minuutjes de baan op met de nieuwe set.

Snel, sneller snelst

Wauw dat is snelle service. 3 tot 5 werkdagen en met 2 dagen al in huis. Zeer goed verpakt, meer bouten bij gevoegd als nodig is.

Duidelijk

Mooie duidelijk site

Super service

Helemaal zoals afgesproken, Top!

Top. Vlotte afhandeling en levering

Op maandag besteld en woensdag geleverd Top service

Heel tevreden dat ik giva wheels ontdekt en gebruikt heb voor dit product.

Heel tevreden over de vlotte, snelle levering van een goed product in een heel verzorgd gemaakt pakket.

Fantastich geholpen door Reinier

De wielen die ik in eerste instantie wilde waren niet op voorraad. Vervolgens veel heen en weer gemaild net Reinier. En uiteindelijk mooie wielen gevonden die leverbaar waren in de juiste specs.

snelle en vlotte levering

Dit is mijn 2 de set velgen met banden die ik bij jullie heb aangekocht , en dus 2 maal zeer tevreden. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen, ook zeer goede prijzen.

Alles is prima verlopen, enkel is er een foutje gebeurd bij de levering van de velgen. Daar stond de verkeerde huisnummer op vermeld terwijl de bouten (die samen met de velgen waren besteld) de dag ervoor waren geleverd met wel de juiste huisnummer. Vreemd maar kan gebeuren. Voor de rest prima website enkel zou er nog een optie moeten bestaan om te zoeken via de "waardes" en afmetingen van de velgen ipv enkel via voertuigtype. Dit zou wel makkelijk zijn.

Symphatieke en professionele mensen

Ik werd snel en vriendelijk onthaald, ze reden mijn wagen meteen binnen en begonnen meteen aan het monteren. Heel vriendelijk team en een aanrader voor wie velgen zoekt.

Zeer vriendelijke mensen, en doen hun best voor je zo goed mogelijk te helpen. En zeer goede prijzen, zeker een aanrader, ik ga er zeker nog bestellen,

Snel geholpen goeie service

Goeie ervaring en snel klaar

Correcte levering Correcte prijs

Correcte prijs Correcte levering.

top service

Top service zelfs na 6 jaar aankoop , dienst na verkoop ! Proficiat

simpelweg briliant!!!

van a tm z goed geregeld, erg blij met alles!!

Top Service!

goede telefonische ondersteuning gehad bij de keuze en juiste type.

Mooi product, goede prijs, goede service

Zie boven. Enige tip, invoeren auto merk /type is veel scrollen. Zoeken Obv kenteken voorkomt misverstanden.

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!