top

set velg met band besteld. Netjes snel geleverd. Top service!

Zeer goed bedrijf, goede levering! strakke prijs!

Goed bedrijf, perfectionistisch en correct! strakke prijs! Levering klopt zoals aangegeven. Velgen komen goed verpakt binnen op een strakke kleine pallet! Dus een goede levering van het bezorgen van velgen kan wel!! Voor de toekomst bestel ik met mijn bedrijf bij Giva.

Mooiste website , beste service!

Middels de website mooie Keskin velgen uitgezocht. Via de ( perfecte ) whatsapp functie geweldig geholpen Super!!

Prima product. prijs kwaliteit snel geleverd goed verpakt

Correcte afspraken en goede communicatie. Prima firma die ik zeker aanbeveel aan vrienden en familie. Doe zo voort.

Prima service correcte behandeling, professioneel

Professioneel, snelle en correcte bij de bandenwissel. 8

Snelle levering en geen schade

Snelle levering van de velgen en geen schade

Snelle overzichtelijke afhandeling gevolgd door een zeer snelle levering. Kon niet beter!

Super service

Super service en velgen met banden aan hele scherpe prijzen.

Gastvrij ontvangen en snel gehandeld,top!!

Optijd geleverd zonder schade

Eerste keer dat ik bij jullie bestel maar de zaken wat ik al gehoord en gelezen heb. Kloppen. Snel geleverd zonder schade

Helder en goed en snel geholpen

Gewoon erg tevreden met mijn velgen !

Zoals het hoort, top

Keuze gemaakt uit een ruim assortiment en geleverd binnen de aangegeven levertijd , goed verpakt en perfect gebalanceerd , zo te monteren.

makkelijke website, snelle levering

GIVA biedt uitstekende service tegen een scherpe prijs!

Wij kozen er voor om de winterbanden inclusief prachtige lichtmetalen velgen in Goirle te laten monteren op onze nieuwe auto. We werden, Coronaproof, zeer vriendelijk en gastvrij onthaald met koffie en in no time waren de wielen gemonteerd. We kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

top product

snelle levering top kwaliteit en service, zeer tevreden.

Goede telefonische service en op tijd geleverd.

Eerst telefonisch contact gezocht om wat informatie in te winnen over mijn gemaakte keuze voor ik daadwerkelijk ging bestellen. De man stond mij vriendelijk te woord, nam de tijd voor me en hielp mij met eerlijk en goed advies.

Goeie service en een fijne manier van correspondentie wanneer je vragen hebt. Ik raad Giva Wheels zeker aan voor de ieder!

Snelle perfecte levering

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

TOP service

Eenvoudig bestellen in de webshop (bij montage) Snelle service op afspraak.

super tevreden

snelle service, overzichtelijke website, vriendelijk contact en keurige levering.

Zeer goed, snel en goed verpakt

De velgen met all season banden kwam op tijd aan, zee goed te tracken trouwens, werden netjes en goed verpakt geleverd en alles klopte en zat erbij

Zeer goede service

Correcte behandeling! Mooie set voor mooie prijs. Een echte aanrader!

Dik tevreden

Dik tevreden met de bestelde velgen/levering van de velgen. Zeker een aanrader!

Niet alleen voordelig en snel geleverd, maar ook deskundig begeleid.

Velgen besteld op kenteken. Ik werd teruggebeld door Reinier van Gils van GiVa dat de importeur had gemeld dat er mogelijk een probleem zou kunnen ontstaan met de elektronische handrem. Om dat risico helemaal uit te sluiten mocht ik meteen andere, zelfs iets duurdere kiezen. Geweldige service!

De Hemeltjes 18

5051 JR Goirle

31 (0)135130043

Over GiVa Wheels

Giva Wheels is een groeiende internetonderneming met een jong en ambitieus team. Gespecialiseerd in de verkoop van velgensets via internet met de praktische kennis en service zoals u mag verwacht bij een dergelijke aankoop. U doet een online-aankoop zonder concessies! Wij streven ernaar om van uw aanschaf van een mooie set velgen een fantastische beleving te maken en u te begeleiden naar een juiste keuze. Van de orientatie tot aan de daadwerkelijke levering en de aftersales service. Dat beloven we!